Koscielny se oprostio od reprezentacije uz teške riječi: Kada ste povrijeđeni, svi vas zaborave...
Defanzivac Arsenala se povrijedio u polufinalu Evropa lige i kaže da se od tada samo jednom čuo sa selektorom. Dakle, vrijeme je da se kaže "zbogom".

Defanzivac Arsenala

Koscielny se oprostio od reprezentacije uz teške riječi: Kada ste povrijeđeni, svi vas zaborave...

Fudbaler Arsenala Laurent Koscielny odlučio je da se oprostio od reprezentacije Francuske. 

Koscielny je upisao čak 51 nastup za reprezentaciju, ali je propustio prethodni Mundijal zbog povrede ahilove tetive u utakmici Evropa lige.

On je za Canal+ rekao da se jedva jednom čuo sa selektorom Didierom Deschampsom otkad se povrijedio.

"Selektor me je nazvao jednom i to kada mi je bio rođendan u septembru. Osim toga, nije. Mnogo ljudi me je razočaralo, ne samo trener. Osjećaj je kao kada dobijete udarac u potiljak", započeo je Koscielny pa dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Francuska titula prvaka svijeta napravila mi je veća psihička oštećenja nego povreda. Mislim da sam dao sve što sam mogao za Francusku. Imam 33 godine, odigrao sam dva Eura i jedan Mundijal. Sada Francuska ima sjajnu generaciju igrača. Moja povreda nije promijenila moju odluku. Sa Francuskom je gotovo. Kada ste u dobroj formi, onda imate dosta prijatelja. Kada se povrijedite, nakon nekog vremena svi vas zaborave", poručio je ovaj defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi