U Beogradu zadovoljno trljaju rukama: Crvena zvezda prodala igrača u Englesku za nestvaran iznos!
Kosta Nedeljković iz Crvene zvezde u Aston Villu za ogroman iznos.

Aston Villa shoppingovala u Beogradu

U Beogradu zadovoljno trljaju rukama: Crvena zvezda prodala igrača u Englesku za nestvaran iznos!

Eldar Ganibegović

FK Crvena zvezda napravio je novi sjajan posao na transfer polju. Fudbalera su prodali u Englesku za nestvaran iznos. Nestvaran, mnogim timovima iz regiona, izuzmemo li GNK Dinamo Zagreb.

Mediji u Srbiji prenose kako je transfer Koste Nedeljkovića završena stvar. Ostalo je da čelnici Zvezde prihvate ponudu, no čini se da je sve gotovo.

Aston Villa odlučila je da kupuje u Beogradu. Tim iz Birminghama će na račun Crvene zvezde uplatiti devet miliona eura.

Za većinu timova iz Srbije i regiona to je nestvaran iznos. Jasno, moramo izuzeti GNK Dinamo Zagreb koji ima jednu od najboljih fudbalskih škola na svijetu.

Crvena zvezda će još zaraditi

Devet miliona eura nije sve. Čelnici Crvene zvezde dogovorili su i 15 posto od narednog transfera Koste Nedeljkovića.

Oglasi

Još jedna pozitivna stvar za Zvezdu je što će Nedeljković ostati na posudbi do kraja sezone u Beogradu. Dakle, tek od naredne sezone možemo ga očekivati u dresu tima iz Birminghama.

Dalje treba dodati kako Nedeljković ne bi ni imao pravo nastupa za Aston Villu, jer je ove sezone već nosio dres dva tima. Osim Zvezde, igrao je za Grafičar.

Inače, Nedeljković je dijete Crvene zvezde. Ljetos je skrenuo pažmnju na sebe i postao neizostavan član tima s Rajko Mitić stadiona.

Najavljuje se kako će mu u martu na pripremnim utakmicama za EURO i Piksi dati prostora u reprezentaciji Srbije. Ko zna, možda ga budemo gledali i na Evropskom prvenstvu.

Ovo je inače i najveća zarada Zvezde u 21. vijeku. Čistih devet miliona eura leći će na račun prvaka Srbije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ranije su Nemanju Radonjića prodali u Marseille za 12 miliona eura, no zbog raznih dogovora samo pola iznosa je leglo Zvezdi na račun.

Top Komentari

Deepy
Hajduk momcica od 16 godina prodao u Tottenham za 13.
0 0
Rade ljudi , ulazu , prodaju , nije kinu napaćenoj Bosni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi