Kraljevski revanš za najveće kvote na svijetu

Mozzart daje najjače kvote na pobjede Real Madrida i Betisa

Kraljevski revanš za najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Liga šampiona se vratila. Večeras će svjetla bine biti usmjerena prema stadionu Santiago Bernabeu u Madridu. Real dočekuje PSG u revanšu osmine finala najjačeg klupskog takmičenja na tlu Starog kontinenta, a Mozzartove kladionice pripremile su najveće koeficijente na svijetu za trijumf tima Karla Anćelotija protiv Pariza, koji je u Španiju doveo prednost od 1-0.

Pored ovog duela, Mozzart nudi najjače kvote na trijumf Betisa nad Frankfurtom u okviru prvog duela osmine finala Lige Evrope.

REAL MADRID - PSG (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.65

Kraljevski klub nije oduševio ni početkom februara kada su od Bilbaa eliminisani iz Kupa Španije, a nakon remija bez golova u Villarrealu poraženi su u prvom meču osmine finala Lige šampiona u Parizu (1:0). Međutim, brzo ga je "protresao" neuspjeh protiv PSG-a i Real Madrid je upisao tri pobjede u nizu. U generalnoj probi pred revanš, Blancosi su na svom terenu savladali Sociedad rezultatom 4:1. S druge strane, nakon slavlja nad Madridom, Parižani se nisu baš najbolje snašli. Pobjedom kod kuće nad Saint-Etienneom (3:1) potvrdili su sjajnu formu na svom terenu, ali su dva puta poraženi na strani. Prvo u Nantesu (1:3), a potom u Nici (0:1). Real i PSŽ su se sastajali 10 puta u međusobnim mečevima, a španski gigant je uspješniji sa pet pobjeda, dok sveci imaju tri.

BETIS - FRANKFURT (SRIJEDA, 18.45), KEC 2.05

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tim Betisa izgubio je odlično treće mjesto na tabeli španske lige, ali je i pored serije od četiri duela bez slavlja na svim frontovima favorit u prvom meču osmine finala Lige Evrope protiv rivala iz Frankfurta . Betis je poslednjih nedjelja imao težak raspored, igrao je tri puta kod kuće i dva puta remizirao, između ostalog protiv Zenita (0:0) i u Kupu Španije sa Rajo Vallecanom (1:1). U nedjelju je poražen od Atletico Madrida (1:3), a sada mu je cilj da preokrene formu protiv Frankfurta. Njemački tim bio je bukvalno katastrofalan u prva dva mjeseca 2022. godine. Pet puta je poražen u sedam duela, ali je u subotu, nakon tri uzastopna poraza, dominirao u Berlinu protiv Herthe (4:1). U međusobnim susretima Betis i Frankfurt su se sastali samo jednom u pripremnom duelu 2017. godine, a Orlovi su slavili sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti