Kreće "lov" na Allana: Brazilcu se smiješi transfer života

Atletico se priključio PSG-u

Kreće "lov" na Allana: Brazilcu se smiješi transfer života

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Allan izuzetno je tražen ovog ljeta i za njegove usluge zanima se nekoliko velikana.

Allan je samo jedan od sjajnih igrača Napolija koji se nalaze na radaru klubova iz vrha Liga petica, ali u Napoliju pokušavaju da ga zadrže, kao i Mertensa, Koulibalyja i ostale zvijezde bez kojih bi borba za vrh bila nezamisliva naredne sezone.

Svjestan je toga i prvi čovjek Napolija De Laurentiis, ali i trener Gennaro Gattuso i nastoje da zadrže što je više moguće kvalitetnih igrača, ali ponude koje će stići ovog ljeta mogle bi da im pokvare sve planove.

Za Allana se zanimaju PSG, Everton, a Mundo Deportivo piše da se u trku uključuje i Atletico Madrid, posebno jer planira da proda Thomasa Parteya, koji je "korak od Arsenala".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allan ima ugovor s Napolijem do 2023. godine, ali klubovi su spremni da ga kupe od Napolija za oko 50 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi