Poznata službena lica za duel na Bilinom polju
FOTO: D. Kurbegović

Čelik dočekuje Zrinjski

Poznata službena lica za duel na Bilinom polju

Haris Zilić

Sredina ove sedmice rezervisana je i za zaostalu utakmicu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Čelik će u četvrtak 2. novembra sa početkom u 18 sati dočekati aktuelne prvake dražve ekipu Zrinjskog.

Naravno, Zrinjski je favorit u ovom duelu protiv ekipa koja se takmiči u Prvoj ligi FBiH.

Međutim, Čelik je prošle sezona pokazao da itekako zna iznenaditi kada su upravo u ovoj rundi takmičenja senzacionalno eliminisali Sarajevo.

Sigurno će fudbaleri Čelika dati sve od sebe, a nema sumnje da će i atmosfera na Bilinom polju biti vrhunska.

NFSBiH odredio je i službena lica za ovu utakmicu.

Oglasi

Glavni sudija duela u Zenici će biti Antonio Tomić iz Kreševa.

Pomoćnici Tomiću će biti Dženan Milić iz Sarajeva i Josiš Čolić iz Kupresa. Četvrti arbitar je Nihad Ljajić iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, utakmica je ranije prolongirana zbog evropskih obaveza ekipa Zrinjskog u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Plasman u osimu finala Kupa Bosne i Hercegovine ranije su osigurali: Slavija, Velež, Zvijezda 09, GOŠK, Igman Konjic, Sarajevo, Posušje, Laktaši, Stupčanica, Jedinstvo, Sloga Meridian, Tuzla City, Sloboda.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi