Florentino Perez otkrio kada će Kylian Mbappe doći u Real Madrid

U neformalnom razgovoru s navijačem

Florentino Perez otkrio kada će Kylian Mbappe doći u Real Madrid

E. Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je "slučajno" u jednom neformalnom razgovoru s jednim od navijača kazao da će narednog ljeta klub dovesti Kyliana Mbappea.

Nakon što je završen meč Real Madrid - Villarreal (0:0), navijač je na ulici sreo Pereza na odlasku, te mu je dobacio kada će dovesti Mbappea, a ovaj odgovorio: "Sljedećeg ljeta".

O tome bruje mediji u Španiji i čini se da Perez zaista ima namjeru naredenog ljeta klub pojačati jednim od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku.

Prema pisanju madridskog list As, Real je pripremio šestogodišnji ugovor za Mbappea, koji je ionako želio i ovog ljeta da dođe u Madrid, ali PSG je odbio da ga proda.

Međutim, Mbappe uporno odbija sve ponude Parižana samo zato što je već donio odluku da karijeru nastavi u Realu.

Kraljevi bi mogli besplatno dovesti mladu zvijezdu budući da je od narednog ljeta slobodan igrač, pa PSG ne može ni na koji način da ga srpiječi da ode ako to zaista želi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu inostrani mediji bruje o nezadovoljstvu Mbappea, koji se e sinoć nakon što je napustio igru svom saigraču Gueyeu na klupi požalio kako mu Neymar ne dodaje loptu.

[twitter]https://twitter.com/LosBlancos_Live/status/1441891558194831360[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Sad ces ti malo na tribine moj Embape,nema zayebancije sa seikom.Btw Haaland za ovoga izmislio fudbal
3 13
denimen9
Ne znam zašto je ovo prikazano kao vijest. Pa svi znamo vec 2 mjeseca da ce Mbappe u Real.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi