Lalatović napravio novi skandal, prijetio i klanjem

Temperamentni trener Vojvodine

Lalatović napravio novi skandal, prijetio i klanjem

Temperamentni trener Vojvodine Nenad Lalatović izazvao je skandal na utakmici protiv Radničkog iz Niša.

Lalatović je poznat po kontroverznom ponašanju kraj aut-linije i stavu 'što na umu, to na drumu', a emocije nije mogao kontrolisati ni u meču protiv svog bivšeg kluba u kojem je, između ostalog, zaradio i žuti karton.

Javnu opomenu Lalatović je zaradio zbog verbalnog konflikta sa protivničkim trenerom, ali na tome se nije zaustavio, ušao je i u sukob s protivničkim navijačima. Skandal je doživio veću razmjeru kada je u jednom trenutku ovaj mladi trener čak prijetio i klanjem, pa glavni arbitar meča nije imao izbora nego da ga pošalje na tribine.

Gestikuliranje kako će "prerezati grkljan" bilo je upućeno jednom navijaču Radničkogm s kojim se žestoko raspravljao.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prije nego što je ovog ljeta preuzeo Vojvodinu, Lalatović je vodio upravo Radnički s kojim je, zanimljivo, ostvarivao fenomenalne rezultate.

Top Komentari

Sultan Sulejman
Cetnicima je u krvi da kolju ali tu su bracu MUDZAHIDI pa cetnici nece vise klat vec ce biti zaklani to znate cetnici !
15 5
milivoje
Na opasnim drogama je ovaj!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi