Lalatović napravio novi šou: Moje dijete od devet godina to ne zaslužuje!
FOTO: Youtube

Karizmatični stručnjak se vratio na mjesto zločina

Lalatović napravio novi šou: Moje dijete od devet godina to ne zaslužuje!

S. Mlaćo

Možda još uvijek nije najbolji, ali Nenad Lalatović je definitivno najkarizmatičniji trener u Srbiji.

Sa Radničkim iz Niša je nesuđeni trener FK Željezničar napravio čudo, a zatim ovog ljeta sjeo na klupu Vojvodine. I sada mu ide sjajno.

Gdje god se pojavi, Lalatović je meta. Medija, navijača...

Vojvodina je ovog vikenda slavila protiv Napretka u Kruševcu, a javnost u regionu još uvijek pamti Lalatovićev 'nastup' prošle sezone u Kruševcu kada je potpuno izgubio živce i vrijeđao potparolku Napretka.

"Ginuo sam za vas, a danas sam doživio da mi vičete da je moja žena kurva, žena koja mi je rodila troje dece. A sjedila je sa tobom. Pila si piće sa mojom ženom i sada ovo podržavaš. Moja djeca su se igrala kod tebe, ti si ih čuvala. I onda me to pitaš. Ti si me razočarala, nema više šta s tobom da pričam. Sram te bilo. I ti si se prodala za 500 eura", kazao je tada Lalatović.

Sada je bio mirniji, ali opet je privukao pažnju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na pitanje kako gleda igru svog tima, kazao je.

"Lijepo pitanje, to sam i očekivao. Ovu pobjedu posvećujem svojoj kćerci. Kao što znate, na prošloj utakmici su me vrijeđali i ja to zaslužujem, ali moje dijete od devet godina ne zaslužuje. Pravde i Boga ima i ja lično ovu pobjedu posvećujem njoj".

Top Komentari

milivoje
Lalat nervozan,znači loša roba
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi