Lalatović: Narod je vidio ko su žrtve nasilja

Prvi i posljednji put se oglasio na temu pressice

Lalatović: Narod je vidio ko su žrtve nasilja

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović je prvi put progovorio na temu skandalozne press konferencije koja se odigrala u ponedjeljak nakon završetka susreta sa Napretkom.

Strateg drugoplasiranog tima Superlige optužen je za nasilje nad ženama zbog vrijeđanja portparolke Napretka Valentine Vasić, a ona nije jedina s kim se Lalatović žestoko sukobio s obzirom da je razmjenjivao psovke i sa čovjekom kojeg je nazvao huliganom, a Napredak kasnije tvrdio da je riječ o novinaru lokalnog portala.

Lalatović je istakao da su jedine žrtve nasilja članovi njegove porodice, koji su prozvani u psovkama.

"Drago mi je što je cijela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv. Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje djece i nad mojom devetogodišnjom kćerkom", poručio je Lalatović, te dodao:

"Unaprijed pripremljeni 'kruševački scenario' je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve dešavalo i narod neka sam donese sud".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nenad Lalatović je posebno naglasio da je ovo bio prvi i posljednji put da govori na temu ove press konferencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi