"Srbija se gasi, kulture nema...": Lalatović nakon sulude pressice glavna tema na društvenim mrežama

Trener Radničkog skrenuo ogromnu pažnju

"Srbija se gasi, kulture nema...": Lalatović nakon sulude pressice glavna tema na društvenim mrežama

Nenad Lalatović, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, nakon jučerašnje sulude i kontroverzne konferencije za medije, poslije meča između Napretka iz Kruševca i Radničkog iz Niša, uživa veliku podršku javnosti u Srbiji.

Lalatović se jučer verbalno sukobio sa moderatoricom press konferencije i to nakon što ga je opsovao jedan od prisutnih novinara za kojeg Lalatović tvrdio da je huligan. Već na samom startu PR Napretka isprovocirala ga je pitanjem kome je bio namijenjen srednji prst kojeg je navodno pokazao, a onda je ulje na vatru dolio izvjesni novinar.

Prekinuo je konferenciju psovkama upućenim na račun Lalatovića koji je još oštrije reagovao.

"Pila si piće sa mojom ženom i sada ovo podržavaš. Moja djeca su se igrala kod tebe, ti si ih čuvala. I onda me to pitaš. Ti si me razočarala, nema više šta s tobom da pričam. Sram te bilo. I ti si se prodala za 500 eura, kazao je Lalatović portparoliki Napretka.

Nije dugo trebalo, a na društvenim mrežama se povela debata da li je Lalatović ''heroj'' ili ''zločinac''.

Sudeći po komentarima procentualno oko 80 posto ljudi je stalo na Lalatovićevu stranu.

Evo samo neki od komentara:

"Lalatović je u pravu 100%! Jeste da je odreagovao emotivno, ali vidio bih svakog od vas koji kažete da je ovo fudbal i da je normalno da ti navijači vrijeđaju porodicu, vama neko 90 minuta psuje dijete! Pa ga još pored toga dovedu na konferenciju za medije da nastavi da provocira! Očigledno su neke druge stvari u pitanju! Kazniti Napredak obavezno!"

"Da je pogrešno odreagovao jeste...da je u pravu, u pravu je 100%!"

"Ja sam Grobar i ne volim Lalatovića, ali ovo što se desilo na konferenciji je za svaku osudu. Lalatoviću, u pravu si 100%."

"Nikad ga nisam voleo, ali od danas je porastao u mojim očima. Pa naravno da je porodica svetinja!!!"

"Bravo Nenade! Jedan plaćeni huligan je došao na konferenciju za novinare. Sramota za klub i za gospođu koja je izgleda plaćena da vas isprovocira."

"Svi ga namiještaju da ispadne najgori, jer znaju da je impulsivan i da ne da na sebe, čovek koji gine za svoj tim koji god to tim bio, sramota od ove žene. Nenade, institucijo fudbalska!!!!"

"Šta ste navalili na tog Lalatovića? Kakva je to organizacija meča i konferencije kada svako može da uđe i pokaže ovoliko vulgarnosti jednom treneru... Lalatoviću bravo za odbranu svoje porodice i svog imena..."

"Trener Nenad Lalatović je u potpunosti u pravu. Ovo je sramota srpskog fudbala, da se ovo desi na press konferenciji. U Evropi ovo bi bile drastične kazne za klub!"

"Iako sam Grobarčina, alal vera Lalatoviću. Da je više ovakvih..."

"Zašto je Lalatović skandal majstor? Zato što ne dozvoljava da ga barabe gaze? Pa da, danas se samo cijene poltroni i ulizice, moralni degenerici, a ovakav čovjek će biti blaćen od medija i osuđen od strane javnosti. I ako je čovjek veliki zvezdaš, ja ga kao veliki partizanovac u ovom slučaju u potpunosti podržavam!"

"Svaka čast Lalatoviću, odličan igrač i vrhunski trener. Sramota za Napredak, jer ih je spasao...sramota !!!"

"Heroj, a ne zločinac! Svaka čast Lalate!"

"Svaka čast kad je rekao čika Mišo. Vidi se da ima respekt prema Kosanoviću. Veliki respekt."

"Zašto je Lalatović skandal majstor? Zašto niste snimili lika koji mu bezobrazno dobacuje? Kako bi se vi ponašali da vam neko spominje porodicu? Kćerku? Ja bih bio gori od Lalatovića! Najiskrenije. Prozivaj mene kao trenera, djecu mi ne diraj!!!"

"Lalate, ti si ispred ovog vremena, idi iz Srbije, tebe cijenim i poštujem jer si iskren."

"Lalat doktor nikada nije dao na sebe! I bježi odavde na neko mjesto gde će da te poštuju!"

"Svako treba ovako da reaguje kad mu se napada porodica, posebno djeca od strane nekog magarca koji sport pretvara u bljuvotine i udara na svoj narod, zato smo tu gdje jesmo baš zbog takvih kao taj provokator, treba ga najsurovije kazniti! Podrška za Lalatovića!"

"Užas! Nedopustivo ponasanje navijača, sramno, jadno i bedno. Srbijo jadna li si, Lalatović izuzetno korektan lik, opravdana njegova reakcija. A ova junačina bi za ovo trebalo da završi u zatvoru, ali ustav u Srbiji ne postoji, Srbija se gasi, kulture nema, ježim se i pitam gdje živim."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Lalate, sve si u pravu. Bio sam na utakmici na Zapadu 2, ali nisam vrijeđao Lalata. Radnički je bolje igrao, cijelu utakmicu je dominirao, a navijači Napretka sa tribine Zapad 2 su ga vrijeđali samo zato što je Napredak bio lošiji tim na terenu, a što se tiče ovog novinara ovaj je sramota za novinarstvo i smatram da treba da dobije momentalni otkaz."

Naravno, bilo je i onih komentara koji su bili upućeni protiv Lalatovića i koji su osudili njegovo ponašanje ali u znatno manjoj mjeri. Najviše su mu zamjerili to što je uopšte odregaovao, zašto na svakom koraku pominje Crvenu zvezdu i podsjećaju da je Lalatović i u prošlosti imao slične ispade.

Top Komentari

Hermann Maier
Pa njima su i Mladic i Karadzic heroji. Sto veci krkan, to ga Srbi vise vole
17 4
Hrubesch
Neka neki novinar ovde proba tako sa Darkom Vojvodicem (sada trener FK Borac Banja Luka), isto bi prosao.Znam ga dok je bio trener u Radnickom iz Lukavca.Momak neda na sebe i zato ga cijene.I igraci i navijaci.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi