Lalatović pravi čuda: Daleko smo ispred Partizana, možete dovesti i Kolinu
FOTO: Aleksandar Dimitrijević/RAS Srbija

Radnički upisao novu pobjedu

Lalatović pravi čuda: Daleko smo ispred Partizana, možete dovesti i Kolinu

S. Mlaćo

Nesuđeni trener sarajevskog Željezničara, danas trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ponovo je u centru pažnje srbijanske sportske javnosti.

Bh. napadač Nermin Haskić presudio je jučer Partizanu, pa je Lalatović imao ponovo razloga za slavlje.

Uvijek temperamentan našao se na meti naviača Partizana kojima nije ostao dužan.

Nakon meča imao je šta reći.

"Vrijeđali su mi porodicu, ali sve ću da izdržim zbog ovih momaka. Možete ma me mrzite, ne volite, ali znam ko sam i šta sam. To pokazujem svaku utakmicu", kazao je Lalatović.

"Nisam ovdje poštovan, kod mene igraju najbolje i nikome ne uzimam ništa. Mnogo puta sam rekao da smo zasluženo tu gdje jesmo, daleko ispred Partizana. Stalno pričaju o sudijama, mogu i Kolinu da dovedu, ne interesuje nas ko sudi. Iskren sam i pošten momak".

Osvrnuo se i na uvrede sa tribina.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Da neko ima ovakve rezultate od blata bi ga pravili. Pošto sam ja Lalatović tako je kako je, ali jak sam ja", dodao je temperametni stručnjak.

Radnički se nakon 25. kola u Super ligi Srbije nalazi na drugom mjestu sa sedam bodova zaostatka za Crvenom Zvezdom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi