Lampard bijesan na pojedine naslove u medijima

Nije mu baš pravo

Lampard bijesan na pojedine naslove u medijima

E. Škorić

Trener Chelseaja Frank Lampard nije želio komentarisati situaciji oko Williana.

Glavni trener Chelseaja Frank Lampard izrazio je stavove oko pregovora o novom ugovoru za Williana, kojem isti završava na kraju ove sezone.

"Uvijek se raspravlja o Willianinu ugovoru. Možda sada nije pravo vrijeme za raspravu o tome. Ja sam menadžer i ne želim gledati predaleko", rekao je Lampard, pa je dodao:

"Neki naslovi u medijima ove sedmice su me razočarali jer radimo iz dana u dan da završimo ovu sezonu i ne očekujemo što će se dogoditi na ljeto. Situacija Williana je stabilna2.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pregovori između Chelseaja i Williana nisu baš lagani, a to će pokušati da iskoriste neki od najvećih klubova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Davor77
Samo glupan kao on moze drzati onakvog golmana na klupi a staviti djeda da brani ... Pri tome dati sansu Pedru da igra pored carobnjaka Brazila... Nije da bas ima ouno izbora u napadu,al grijesi iz utakmice u utakmicu
0 2
Mele
Cabalero kroz ruke, glavom sut, pa stvarno da sam ja bio, odbranio bih ono..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti