Lampard mu ne želi dati priliku, ali ga zato njegov bivši klub svim silama želi dovesti
Bakayoko bi se mogao vratiti u Monaco

Dva kluba će pokušati postići dogovor do kraja prelaznog roka

Lampard mu ne želi dati priliku, ali ga zato njegov bivši klub svim silama želi dovesti

S. Pašalić

Tiemoue Bakayoko je prije dvije godine stigao iz Monaca u Chelsea, a sada bi se mogao vratiti u francuski klub.

Ovaj 25-godišnji je za 40 miliona eura stigao na Stamford Bridge, ali nije dobio previše prilika za igru pa je prošlog ljeta otišao i na posudbu u Milan.

Nakon završetka sezone on se vratio u Chelsea, ali mu Frank Lampard nije dao ni minutu na terenu u novoj sezoni. Za to vrijeme on je nedavno nastupio za drugi tim Plavaca protiv Liverpoola i postigao je dva gola.

Sada izvještaji govore da Monaco vodi pregovore sa Chelseajem oko potencijalne posudbe. Klub iz Kneževine je imao očajan start u prvenstvu i upisao je dva poraza u dvije utakmice, a u posljednjoj je prokockao pobjedu protiv Nimesa i odigrao je 2:2.

Zato Monaco do kraja prelaznog roka želi dovesti još neka pojačanja, a povratak Bakayoka je realna opcija. Nešto ranije on se povezivao sa Galatasarayem, ali do transfera nije došlo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi