17

Komentari (17)

Samo_Realno
Najveci problem je to sto pojedinci ovdje odredjuju ljudima ko su i sto su ,,, pravoslavac , katolik , a u BiH zive 3 naroda ,Bosnjaci, Hrvati i Srbi ,. Procitaj ba sto si napiso pa onda posalji, nemoj se brukat.
ZE072
Sve stranci, a sve sami Bosanci. Zalsono je koliko smo igracina dali srbiji i hrvatskoj u svim sportovima. Isto tako je zalosno sto se katolici i pravoslavci odma nazivaju hrvati odnosno srbi, to samo kod nas ima da se mijesa nacionalnost i vjeroispovijest.
samoLagano
Denise legendo i ako te odbije njemacka, a hoce, nemoj onda ni za nas igrati molim te ako neces srcem ici za loptom u dresu reprezentacije, sve ti najbolje dabogda bilo u klupskom fudbalu ali reprezentacija je emocija...
realista1982
Promjeniti sistem kod nas i trenere educirati, pa od naših talenata (koje očigledno imamo za izvoz)praviti igrace ...Pa neka igraju ovi za koga hoće!!!
Mowzilla
Koga nema, bez njega se mora i moze. Ja znam da su mnogi propali koji su se odlucili protiv BiH, tako da...
user1670826390
Kad se kod nas promijeni sistem vrijednosti, onda će se oni boriti za dres BiH. Treba da se prestane gledati "nacionalni ključ", pa ćeš vidjet kako će se sve promijeniti! Kod nas samo metuzalemi u repki, dva tri mlada igrača, a ovi sve ostalo metuzalemi. T
makelele
Tako je i Borna Sosa kokektirao sa Njemackom rep. da bi na kraju odlucio se za Hrvatsku. Bio je jedno vrijeme nepopularan u Hrvatskoj, ali danas su to svi zaboravili... tako ce bit i svakom osobom, najveci cetnik da sutra zaigra za Bosnu i da rjesi par utakmica u korist rep.BiH, bilo bi mu sve oprosteno, a kamoli nasem igracu da sutra zaigra za nas, nakon koketiranja sa drugom rep. Pa nismo mi Francuska pa da imamo igraca za 3 svjetske postave, mi jedva jednog igraca svjetske klase nadjemo. Ljudski mozak je tako koncipiran da brzo sve zaboravlja, vrijeme lijeci sve, posebno lijepi trenuci brisu one ruzne, a i obrnuto. Samo taj proces se ne moze ponovljati cesto. Ovaj je poceo nelijepo po nas, ali to se brzo moze promjeniti. Mada ne treba momku zamjerit ako bude na kraju igrao za Njemacku, ipak je tamo rodjen, odrastao, skolovao se... pitanje je gdje su nasi bili dosad, ovo je najveca krivica ljudu iz saveza
user1676286668
Samo ime ti govori za koga bi lik igrao...nije ga trebalo ni zvati da igra za Bosnu...
eldind.
Ono sto meni nije jasno, kako neko moze igrati za drugu drzavu, a da nema veze s tom drzavom. Ako je rodjen u Njem.a roditelji iz Zivinica na osnovu cega on moze igrat za Srbiju?
kenny
Na balkanu nista nije nikome jasno. Prokleta raspala jugoslavija i picka materina
tarchi
Huseinbašiću koji god selektor pošalje poziv za reprezentaciju nakon ovoga, njemu treba dati otkaz momentalno.
Boby
Ništa novo, srbija krade igrača tkoji nikada nije ni bio u srbiji, samo eto pravoslavac. Šta ima vjera sa nacijom. Stop srbiji...
kenny
Joj da bogdom hoce izabrati njemacku pa da se kaje ko picic mali kad ga o****u
Ado_GTI
Ako je Denisu BiH druga opcija, da je Messi ne treba ga više zvati. Hvala drug, Imam razumijevanja kad neko predje iz kluba u klub za veći novac, ali za reprezentaciju se igra srcem.
user1605368976
Svaki srbin koji je siguran da ce imati mjesto u srbiji nece igrati za BiH Samo oni koji nemaju mjesta u prvih 18 u srbiji igraju u BiH.
Samir55
Polako drug, nemoj odmah osudjivati. Mozda u njegovoj odluci ima uticaja njegovih roditelja. A sto se Samardzica tice, ne znam samo kako je neko uopce mogao ocekivati da on nosi dres nase BiH, a ne Srbije s obzirom da je Srbin. Da sam bio na mjestu Hadzibegica, uopce ga ne bih kontaktirao, jer je to unaprijed gubljenje vremena.
mujaga13
On nije srbin vec Bosanski pravoslavac il pravoslavac u Njemackoj posto je tamo rodzen
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti