49

Komentari (49)

denimen9
Loša Barca, jedva
Goran86
Levante zakucan za zadnje mjesto. Nego sta kaze strucna gospoda, koliko Barsa zaostaje za Realom ? Sezona u Ligi zavrsila za Real jos u janauru, nigde veze vezom
BogatiDijasporac
Pogledaj odakle je Barcelona dosla ove sezone, kakav je haos u ekipi bio na pocetku, a gdje su sada. Razmontirali su Real prosli put gore nego za vrijeme Ronaldinja. Jbg, ova sezona je odavno zavrsena za Barcu. Mozda osvoje EL. Uglavnom, Real M. bez Benzeme je *****a od tima.
Goran86
Ma Real je u utakmicu usao amaterski, ni ta pobjeda nike mjerilo nicega za buduce...jer unazad 6,7 el clasica Barsa nije pobedila taki da jedan rez. moze da vara.. iduca sezona je kljuc a pri tome dodaj da ce Real biti jaci sa par novih imena. Benzema je igrac Reala nists sporno
user1618268465
24.10.2020 3-1 02.03.2020 1-0 28.10.2018 5-1 23.04.2017 2-3 kaze nije Barca zadnjih 6-7 godina pobijedila u el classicu. Bravo Gorane idolu nacije ????
Goran86
@user1618268465 Godina ? Citaj, pise unazad 6,7 el clasica. Bas si idol nacije
Mirsad1705
Sudije ne prestaju gurati Real. Ako nije bilo tri penala za Real, jer su uspjeli nekako pobijediti kod kuće, onda se sviraju čak 3 penala protiv Barselone. A za Barselonu nema šanse, sudija samo odmahne rukom. Isto je i kod namjernih faulova, poput gaženja igrača s leđa po nogama, jedva faul, pa udaranje nogom igrača Barselone (Gonzalesa) u glavu, lopta za Levante.... Da čovjek ne povjeruje, kako je efikasan VAR (Video Assistant Real) protiv Barselone!
barcaforever
Mislim da su zadnja dva čista penala ali prvi je bilo guranje rukom od Alvesa malo je prelagano dosuđen ali takav kriterij ima sudac
Mostarac94
Hajd prvo nauci ime kluba za koji vec navijas pa onda pametuj cuj barselona hahahah
Mirsad1705
Nauči se radovati fudbalu a ne sudijskim režijama.
Mostarac94
Pa vi se zalite na sudjenje ne ja hahahah ja dosao da cestitam pobjedu a vi raspleli po penalima i vrijedjanju Reala
Mirsad1705
Ti stvarno imaš neke dječije fazone. Eto ti "došao da čestitaš pobjedu" - pa gdje je nestala ta "čestitka"? A ako neko komentariše lopovluk zvani suđenje u španskoj ligi, onda to ne znači da se "žali", već da čovjek nastoji ukazati na nešto što je teško zamislivo. Vidjećemo siguran sam još ovakvih situacija do kraja prvenstva, pogotovo ako relaovi penzioneri posustanu, sudije će stupiti na scenu i podijeliti 2-3 penala po utakmici za Real. Isto tako i protiv Barselone 2-3 penala ne bi li levati (kao što je Levante) mogli bar izjednačiti ako već ne mogu pobijediti sve bolju Barselonu. Uostalom, real je bio vrlo dobar zadnji put u Madridu protiv Barse, primio je glatkih 4 komada!
Mostarac94
Vidi iskreno ni Real ni barca se nemaju pravo zalit na sudjenje vec ostali timovi lige, a to sto vi pokusavate zrtve pravit a pola sezone vas na mapi lige nije bilo nije tu Real kriv i sudije vec niste znali gola zabit a nema potrebe da pricamo o situacijama prije gdje se Realu svaki el clasico crveni karton davao
Mirsad1705
Hajde da budemo malo realni - moguli to uopšte biti navijači reala. Ne pratim ja La ligu od juče. Pamtim puno puno sudijske nepravde protiv Barse, ali to je najviše politički motivisano. Sport je tu davno prestao. Ono što je mene opredijelilo za Barsu jeste njena igra koja je u odnosu na sve druge klubove u Španiji, uvijek bila za koplje ispred. Kako da čovjek navija za klub kojem da mu uzmete bodove što su mu donijele sudije, ne bi često bio ni u prvih 4 a ne prvak. Ili za Atletiko Madrid, koji sve igra osim fudbala. Ni jedan ni drugi nikada neće osvajati prvenstva i pehare i u isto vrijeme imati takve igrače koji svojim potezima plijene publiku. Upravo pomoć sudija im je medvjeđa usluga.
Mostarac94
Ne bi se bas slozio, da se Real gura ne bi barca imala bas toliko titula lige i kupa zadnjih 10,15 godina tako da se dzaba zrtve pravite. Kad je nedavno Valencija protiv Reala dobila 3 penala tad su bili kom e neka je bla bla tako da je bilo toga i protiv Reala a ne samo barce. barca je po meni igrala super dok je Ronaldinjo bio i dok je Puyol kapiten bio tada nije bilo ni padavicara jer bi mu Puyol sam samar opalio i onda ode Puyol i dodje glumacki fudbal gdje cim neko pogleda Messija svira se faul o pikeu busketsu i ekipi ne trebam ni govorit
Mirsad1705
Zato ti i navijaš za Real. Samo slihepac ne vidi koliko Real ima podršku sudija.
user1600442593
Veću glupost od ovoga nisam čuo, ne navijam ni za jedne ni za druge. Sinoc sva 3 čista penala, ali ako se iko gurao u zadnjih 10 godina od sudija onds je to Barselona. Čak i ove sezone su im poklonili 3+ pobjeda. Da ne spominjem one epske krađe u ligi prvaka protiv Chelsea i PSG.
denimen9
YouTalkinToMe
Kako je xavi pogodio sa izmjenom kada je uveo lengeta, on mu se odmah odužio nakon dvije minute skrivljenim penalom. Kako je moguće da je to đubreluk od igrača i dalje u klubu i još dobija povremeno šansu da igra.
ubnt2
Ovi ko Real, hat-trick u penalima hahahha citiram Kličkov fazon.
Mostarac94
Tesko da cemo skinut barcin rekord sa 19 penala iz 2015/2016 i opet za 1 bod uzeli ligu xD
King_Kenny
@Mostarac94 ...cuj 19 penala?...jel fakat?...mislio sam da niko ne moze nadmasiti onih 16 Manchester Uniteda od prije par sezona,to je rekord Engleske lige svih vremena.
ubnt2
@Mostarac94 Jest, a de mi reci da li su im ti penali donosili pobjede? Pobjede tim 6-0, od toga 2 penala...Baš velika šteta za takve timove koliko su pokradeni?
YouTalkinToMe
Jeli to ona sezona kad je malaga pustila realu pobjedu dva kola a predjesnik malage to i sam najavio prije utakmice pošto je dobar jaro sa perezom.
YouTalkinToMe
Dva kola prije kraja, tako da je real uspio da sačuva bod prednosti. Ali i mimo te utakmice pomoć dolazila sa svih strana samo da sačuvaju taj bod prednosti koju si imali. Ponovo kažem volio bih da dočekam da real ikakav trofej osvoji čisto ali to se neće desiti.
barcaforever
Real je dobio La Ligu davno, prije 10 kola se znalo da će dobiti, za to je zaslužan Koeman i Bartomeu, ova Barca sad kako igra je dosta bolja, čak se i ne primjeti izostanak Messija, jest da su večeras protiv Levantea imali sreće baš, mislim da su dobro prošli
Mostarac94
@King_Kenny fkt 19 i to od toga 11 dali hahah i opet titula za bod uzeta i onda se zale kad se Realu svira hahah a oni za jednu sezonu imali penala ko Real za 3.
@ubnt2 ne budi smijesan barca je zadnji par godina gurana max za titule i sad od kako je var nesto vas ne ide
ubnt2
@YouTalkinToMe Hahah zamisli veličinu kluba, oni mole od Malage da im pusti...42 PUTA SKUPLJU I BOLJU EKIPU IMAJU I MOLE DA IM "MALAGA" pusti.Mogu koliko god sebe nazivati najvećim timom na svijetu, ali isto tako i najvećim lopovskim timom na svijetu.
ubnt2
@Mostarac94 Ha, pa kao što bi @Mirsad1705 rekao VAR (Video Assistant Real), inače svaka čast na komentaru. Real je osim prvenstva bio guran i u LP, sjećaš li se? Malo Bayern, malo Juve, malo ofsajdi, zamke, PENALI...I tako stekli slavu.To je isto posao kriminalca u životu, sve stekao na crno, nepošteno, i onda taj kriminalac nakon jedno 4,5 godina kada se malo sve smirilo (kažem, malo) on počinje govoriti protiv kriminala a tomu hljeb bio, misleći da se riješio kirminala, da je OK čovjek, njemu je u podsvijesti ostalo i u navici biti kriminalac do kraja života.E to je Realova priča (Perezova, tj.kriminalna).Shvati šta sam ti htio napisati, u prenesenom značenju.
Mostarac94
Chelsea - barcelona i cuveno sudjenje tesko da ce bit veca kradja od te, pa psg 6:1 i 3 gola offside…
ubnt2
Ja i, od toga su koliko osvojili? 1, oni makar imaju neku proposnicu kod sudija (u Evropi) 3-4 puta imali u 6 godina, a Real od 4 titule, 3 na poklon donesene.Taj PSG što je Barci to je Real "uzimo" u sezoni (jednoj) LP-a, jednoj a gdje su druge...I ma budi dobar da je bio ofsajd Suareza i Roberta ako mislimo na isto...
Mirsad1705
Pare vrte gdje burgije ne mogu. Sudije se redovno kupuju. Nemoguće postaje moguće, poput nepostojećeg penala za Real u finalu lige šampiona protiv Juventusa.
Mostarac94
@Mirsad1705 a kako bi to ti nazvao prekrsaj s ledja u kaznenom? Msm shvatam ja kao ljubitelju fudbala nije bio trenutak za penal al ne moze se osporiti da nije penal
BogatiDijasporac
@Mostarac94 Real Madrid bez pomoci Saveza, odnosno malverzacijama, nikad ne bi imao jednog Di Stefana. Eto ti najbolji primjer u historiji spanskog fudbala, kakav odron od kluba mozes biti. Da ne spominjem golove iz ofsajda i druge namjestaljke.
ourmadness
Barca izgleda bas moćno
Klicko
Ovaj Levante mlađi brat penal madrida.Samo oni mogu dobiti 3 penala u jednoj utakmici
Siop
Ti si jedna obična plačipi*ka, isto kao i čitava ekipa Barcelone.
bosch
Pedri najbolji mladi veznjak na svijetu, a sigurno je i među top veznjacima svijeta. Kako ga Real propusti...
Mostarac94
Koga bi to u Realu tacno mogao zamjenuti?
ubnt2
Brate, mali je igračina, u rangu je top 20 "najboljih" veznih na svijetu sa 19 godina...Kakav talenat.
bosch
šta to znači koga? I kakve veze ima Real Madrid sa objavom?
Mostarac94
Pa ti si prvi Real u kom spomenuo hahaha
Gvardijan
Pa recimo vrlo lako Crosa a vrlo brzo i Modrica,kojeg jako cijenim jer je veliki fudbaler ali covjek je u godinama i jedan ovako dobar mladi igrac bi ga u blizoj buducnosti izuzetno dobro zamijenio.
Mostarac94
Pa smatram da u Realu ne bi ovoliko sanse dobio kao u barci, i tesko da bi i Kroosa mogao zamjenuti jer naprosto barca je navikla da jedan do 2 igraca vode vezni red al vecinom jedan dok u Reala svi ucestuju u akcijama nema toliko soliranja za vezni red govorim
ubnt2
Hoćemo li penal sudija?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.