20

Komentari (20)

Dzanin
HEJA BVB???⚫
denimen9
Benzema trpa, ne pita!
user1585859035
Forza Milan ❤️?
Nele.
Kazem ja, njemacka liga je smijesna liga osim Bajerna. Jos i da Barselona ispadne...
user1582456981
Ispali pola ekipe povredjeno
Mehinaldo
City dobar samo za playstation a u stvarnom zivotu mogu odigrati po neku akciju dobru ali ovako ozbiljne ekipe tu nema ovi u vezi i odbrambeni kao na mobi trce ganjaju bacaju se ova teojica gore hodaju ruzno za vidjeti ja ne kontam jel stvarno misle da ce neku ozbiljnu ekipu dobiti ovakvim pristupom pogotovo kad bude bitna utakmica pa ni jedna ekipa ne moze podnijeti trojicu koji hodaju
Mehinaldo
Fula nisam mislio na city vec na psg City je ekipa za ive debile nafurane izvinjavam se do mene tek procitahsta sam pisao
King_Kenny
...zao mi je Rossonera jer protiv Redsa nemaju sta traziti,to ce biti tamburanje,samo ce se bez veze razocarati ako se tu budu necemu nadali i ocekivali pobjedu...i Porto je veceras dosao nabrijan pa dobise po tamburi od kombinovanog sastava...Liverpool je jednostavno prejak i uzima hladno LP ove sezone,ja ne vidim ko ih moze zaustaviti.
IvanKing
Real će vas riješiti bez problema,Lewa će vas tamburat, Ajax će vas izigrati, Messi će vas osramotiti, Chelsea vas može dobiti i City ide ove sezone do finala tako da ostani priseban i još imaju ovi manji klubovi koji mogu iznenaditi.
Chelsea_for_life
Al u qrcu uzima liverpool
user1582456981
Sve ok al City je taraba i celavac kojo kupuje sve a nista
AcMilan_rosoneriBosna
Nema od tog ništa da će se Milan osramotit da će biti teško hoće ništa nije ne moguće Milan može u pomoć domaći navijača pobjediti bilo koji tim al je realno protiv Porta prokockao prolaz
Atr
Milan odigro srcem,Ibra klasa
azz33333
Nece Milan trebat vjerovatno pobijedit nego treba sigurno
Malmi_Suomi
Liverpool i Kloop rade zaista odličan posao uz čini mi se RB Laipzig. A ostali , stanrdno igraju kako su naučili igrati. Ovo će pri kraju, " guravo " biti.
Mad_max
Bravoooo Rossoneri!! Neka vam je sa srećom da i slijedeću pobijedite hehe. Opet nekad u finalu LŠ da vas gledam, i da nadam se izgubite od LFC-a.
Klicko
zar benzema nije u zatvoru zbog onog gnusnog cina???????????
user1634672392
Tooo real madrid
azz33333
Forza Milan!!!
Mevliino
SEMPREEE MILAAAAN
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.