Messi pogodio djevojčicu na tribinama, reakcija oca zaluđenog Argentincem zaprepastila svijet

Nevjerovatna scena

Messi pogodio djevojčicu na tribinama, reakcija oca zaluđenog Argentincem zaprepastila svijet

M. Šljivak

Inter Miami je prethodne noći savladao Orlando s visokih 5:0, a jedna situacija s ovog meča privukla je pažnju jer pokazuje koliko zaluđeni fanovi mogu biti.

Lionel Messi je postigao dva gola u ovom meču. Međutim, jedan od slobodnjaka koje je izveo bio je neprecizan i lopta je otišla na tribine.

Nažalost, tamo je udarila djevojčicu koju su roditelji doveli na utakmicu. Curica je stara svega nekoliko mjeseci i sjedila je tačno na putu lopte.

Očigledno da ju je i zakačila jer bi jači udarac napravio ozbiljan problem i povrijedio djevojčicu. Udarac lopte je postojao jer je uslijedila nevjerovatna reakcija oca.

Dok ju je mama tješila, on je curicu tješio na šokantan način. Čini se da mu je Messi važniji od djeteta.

Oglasi

"Jesi li dobro ljubavi? Messi te pogodio, Messi te pogodio. Ništa se nije desilo", vikao je otac djevojčice.

Njegove riječi zaprepastile su mnoge. Ljudi ne mogu vjerovati da mu je svejedno što je lopta pogodila djevojčicu samo zato jer je šutirao Messi.

Prava je sreća da djevojčica nije doživjela veće povrede. One su se lako u ovom slučaju mogle desiti, a o zaluđenom ocu ne treba trošiti riječi.

Pitanje je samo zašto je uopšte doveo tako malu djevojčicu na utakmicu i još ju je postavio samu na sjedište iza gola. Nevjerovatno zaista.

Oglasi

Treba napomenuti da je Inter Miami došao do drugog trijumfa u tri utakmice ove sezone i sa sedam bodova predvodi tabelu Istočne konferencije.

Definitivno će ovaj tim, predvođen Messijem, Luisom Suarezom, Sergijom Busquetsom i Jordijem Albom, biti glavni kandidat za naslov MLS prvaka i ovakav ulazak u sezonu pokazuje svu snagu koju posjeduju.

Ipak, sezona je tek počela. Ima tu dosta ekipa koje imaju jako dobar kvalitet i Interu tek predstoje utakmice u kojima će morati pokazati sve što znaju.

Messi je sezonu počeo s tri pogotka u tri nastupa, a Luis Suarez ima dva pogotka i tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije