Štele ima i u Interu: Izašla s Messijem na teren, pa svi saznali čija je ona kćerka

Otac joj ispunio želju

Štele ima i u Interu: Izašla s Messijem na teren, pa svi saznali čija je ona kćerka

Endin Čaušević

Fudbaleri Inter Miamija plasirali su se u polufinale Liga kupa nakon što su sinoć na svom terenu deklasirali Charlotte sa 4:0. Lionel Messi zabio je još jedan pogodak za novi klub, no u centru pažnje našla se djevojčica koja je izašla s Argentincem na teren što je pokazalo da i u Interu itekako "radi štela".

Inter igra nevjerovatno otkako je Messi stigao u klub, a Argentinac je pokazao da je zaista u fantastičnoj formi jer se i sinoć uspio upisati u list strijelaca.

Domaći su poveli već u 12. minuti kada je Messi prepustio Martinezu izvođenje penala, a on je pogodio sigurno za 1:0. Do kraja prvog poluvremena Inter je zabio i drugi gol, a strijelac je bio Taylor.

Sve je bilo riješeno u finišu meča. 3:0 na semaforu bilo je u 78. minuti autogolom Malande, dok je osam minuta kasnije Messi pogodio za konačnih 4:0 i potvrdio plasman Intera u polufinale ovog takmičenja.

Međutim, u centru pažnje nakon utakmice našla se djevojčica koja je izašla s Messijem na teren pred početak meča.

Oglasi

Ona nije skidala osmijeh s lica jer je imala priliku da s najboljim igračem svih vremena izađe na teren, no ubrzo se saznalo ko je ta djevojčica.

Da štela postoji i u klubu iz Miamija dokazalo se kada je potvrđeno da je ta djevojčica ustvari kćerka Davida Beckhama. U pitanju je Harper Seven koja je najmlađe dijete Davida i Victorije.

Njoj se ispunila želja da s Messijem izađe na teren, a o tome se oglasio i Beckham.

"Messi usrećuje ljude u Miamiju i širom Amerike. Moja prelijepa djevojka, najljepši osmijeh", napisao je Beckham u sliku Harper Seven s Messijem.

Inače, Messi je na pet mečeva u dresu Intera zabio već osam golova i upisao je jednu asistenciju.

Top Komentari

Bajernovac
Cuj stele hebo te led trebao je vas pitati sa kjme da izadje na teren smjesno
1 0
bk123
Njegov klub njegovo dijete,njegovo pravo....sreća njegovog djeteta mu je vjerojatno najveća nagrada,pa zašto to nebi uradio...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi