Messi nakon dugo vremena obrijao bradu, digao javnost na noge, sigurni da to znači samo jedno!

Argentinac to radi samo u posebnim prilikama

Messi nakon dugo vremena obrijao bradu, digao javnost na noge, sigurni da to znači samo jedno!

Endin Čaušević

Lionel Messi prije nekoliko dana našao se u centru pažnje fudbalske javnosti jer je nakon duže vremena odlučio da obrije bradu, no ni slutio nije kakvu reakciju će izazvati, a mnogi na društvenim mrežama tvrde da taj Messijev potez znači samo jedno.

Nakon povratka s reprezentativnih obaveza Messi se vratio treninzima Inter Miamija, a prije nekoliko dana iznenadio je sve svojim izgledom.

Messi je nakon duže vremena odlučio da obrije bradu što je iznenadilo fudbalsku javnost. No, Messi sigurno ni slutio nije kakvu lavinu komentara će pokrenuti na društvenim mrežama, a svi govore samo jedno.

Naime, mnogi su sigurni da znaju zašto je Messi obrijao bradu jer je istu stvar uradio i prije dvije godine potpuno neočekivano.

Oglasi

Oni smatraju da to znači da je Messi osvajač Zlatne lopte i da se obrijao zbog zvaničnog fotografisanja za France Football.

To se desilo i prije dvije godine kada je Messi bio član PSG-a, a tada je osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu.

Messi je i tada iznenadio sve kada se pojavio na treningu PSG-a obrijan, no tada je upravo Zlatna lopta bila razlog. Ista stvar desila se i sada, a njegovi fanovi su uvjereni da je to potvrda da će ponovo biti izabran za najboljeg igrača svijeta.

[twitter]https://twitter.com/Ziad_EJ/status/1703874052228518175[/twitter]

Iako u PSG-u nije imao baš neku briljantnu sezonu mnogi vjeruju da će Messi dobiti Zlatnu loptu jer je vodio Argentinu do zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu koje se igralo prošle godine u Kataru.

Ako je suditi po tome da Messi brije bradu samo kada treba da pozira sa Zlatnom loptom nije ni čudo što su njegovi fanovi sigurni da je i to sada bio glavni razlog za promjenu imidža.

Top Komentari

user1676560946
PEJGAMBER FUDBALA, ALLAH LOPTE VAMOOSSS 8
0 1
user1676286668
Opet namještanje cifutu...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi