Insigne uvrijedio saigrače, a Napoli se oglasio čudnim saopštenjem

Pokušavaju smiriti strasti

Insigne uvrijedio saigrače, a Napoli se oglasio čudnim saopštenjem

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su u sjajnoj utakmici remizirali u gostima protiv Sassuola sa 3:3.

Ljubitelji fudbala mogli su uživati u sinoćnjoj utakmici na kojoj su vidjeli čak šest golova.

No, nisu baš svi uživali u meču. Naime, kapiten gostujućeg tima Lorenzo Insigne bio je itekako ljut kada je Sassuolo izjednačio na 3:3. Insigne je bio bijesan na svoje saigrače jer su primili gol, te je poručio "S*anje od tima".

To je izazvalo lavinu komentara na račun Insignea, a danas se oglasio i Napoli kako bi barem malo smirili strasti. Iz kluba tvrde da između Insignea i saigrača nema nikakvih problema kako pišu pojedini mediji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želimo da se oglasimo zbog špekulacija u medijima i da jasno damo do znanja da nije bilo svađe između kapitena Insignea i njegovih saigrača. On je izbacio iz sebe frustracije nakon utakmice i to je sve", poručili su iz Napolija.

Ipak, mnogi smatraju da Napolitanci tako samo žele da smire strasti jer su se pojavile informacije da su pojedini igači ovog kluba itekako zamjerili Insigneu na onom što je rekao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi