Mahao mu rukama i prigovarao, a onda ga je Spalletti otjerao s treninga i pokazao ko je gazda

Burno na treningu Napolija

Mahao mu rukama i prigovarao, a onda ga je Spalletti otjerao s treninga i pokazao ko je gazda

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija spremaju se punom parom za početak nove sezone.

Napolitanci su odigrali nekoliko pripremnih mečeva i žele u što boljoj formi da dočekaju početak nove sezone u Seriji A.

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti napravio je određene promjene u igračkom kadru, ali se već sada zna da će napadač Victos Osimhen biti prva zvijezda kluba iz Napulja u novoj sezoni.

Međutim, stvari u Napoliju nisu baš najbolje i to se posebno odnosi na atmosferu u ekipi što se na današnjem treningu najbolje vidjelo.

Naime, Osimhen je danas imao okršaj na treningu s Anguissom zbog čega je izgubio živce i želio je da se obračuna s njim, ali je potom Spalletti odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

Spalletti je održao prvo lekciju svom napadaču, a zatim je udaljio Osimhena s treninga i rekao mu da ide u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To je uradio jer se Osimhenu nije svidjelo što mu Spalletti govori i počeo je da mu maše rukama i odgovara, ali to trener Napolija nije dozvolio i otjerao je svog napadača s treninga i jasno mu pokazao ko je tu gazda.

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ako im je osimhen prva zvijezda, mozda doguraju u kvalifikacije konf lige.m
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi