Luis Enrique igračima PSG-a: "Protiv Barce igrajte kao da su vam to posljednje utakmice u životu"

Važni mečevi u Ligi prvaka

Luis Enrique igračima PSG-a: "Protiv Barce igrajte kao da su vam to posljednje utakmice u životu"

Edmir Škorić

Trener PSG-a Luis Enrique osvrnuo se na dvoboj s katalonskom Barcelonom u 1/4 finala Lige prvaka.

Luis Enrique je puno vremena proveo u Barceloni, tamo je igrao i trenirao, a sada će se kao trener PSG-a suprostaviti svom nekadašnjem klubu i tvrdi da mu to neće biti nimalo lako.

"Igrati protiv Barcelone teško mi je s emotivnog stajališta, ali u isto vrijeme je uzbudljivo. Želim dobro odraditi svoj posao. Želim da moja momčad pobijedi u ovoj utakmici. Želim njima i sebi pokazati da kao profesionalac sam na najvišoj razini, a za to treba pobijediti Barcu", rekao je Enrique.

Da bismo ih impresionirali, moramo pokazati svoju najbolju stranu. Barcelona je klub na vrlo visokoj razini. Ovo je dobra ekipa. Bit će nam jako teško, ali mislim da smo i mi na vrlo visokoj razini. PSG sada prolazi kroz dobar trenutak i siguran sam da ih možemo izbaciti", dodao je i na kraju zaključio:

"Četvrtfinale Lige prvaka dvije su vrlo teške utakmice. Pokušat ćemo pobijediti u prvoj utakmici. I mislim da smo spremni za ove okršaje", rekao je španski stručnjak.

Oglasi

Šef PSG-a priznaje da će posjed lopte biti ključan tokom utakmice i pozvao je svoje igrače da dominiraju u obje utakmice četvrtfinala.

"Utakmicu će dobiti igrači, dobit će momčad koja ima kontrolu na terenu i više loptu u nogama i koja je sposobna biti učinkovitija u najvažnijim trenucima. Naš cilj je jasan: nećemo špekulirati i pokušat ćemo tu i tamo dominirati Barcelonom. Koristit ćemo svoje oružje, a ako u nekom trenutku nemamo mogućnost posjedovanja lopte, moramo se moći braniti bez lopte i stvarati probleme rivalu".

"Ovo neće dobiti treneri već igrači. Mislim da će to biti sjajni mečevi. Mislim da nema navijača ili igrača koji ne zna da će biti tijesna borba i vrlo pošteno i da morate paziti na svaku minutu. Dvije vrlo složene utakmice", poručio je Enrique.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Potom je istakao da je igračima rekao da se pripreme za ove okršaje kao da su im "posljednji u životu".

Prva utakmica između PSG-a i Barcelone odigrat će se u srijedu 10. aprila od 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi