Modrić kao nekada Guti: Mogao dati lagan gol, a on se odlučio na asistenciju!

Gospodski potez

Modrić kao nekada Guti: Mogao dati lagan gol, a on se odlučio na asistenciju!

Endin Čaušević

Real Madrid danas je bez problema pobijedio u gostima Granadu sa 4:1.

Kraljevski klub je uspio da dođe do nova tri boda u meču 14. kola La Lige, a ponovo je odličan meč odigrao Vinicius Junior koji je pokazao da ove sezone igra u sjajnoj formi.

Međutim, Brazilac nije bio jedini koji je blistao u ekipi Real Madrida jer se u centru pažnje javnosti našao i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Naime, kod gola za 3:1 Modrić je oduševio fudbalsku javnost kada je odlučio da asistira za Viniciusa iako je lagano mogao da postigne pogodak i sam se upiše u listu strijelaca.

No, iako je bio skoro pred praznim golom dodao je loptu svom saigraču koji je na kraju pogodio bez problema za 3:1.

[twitter]https://twitter.com/ach1090/status/1462471113150189574[/twitter]

Oglasi

Modrić je tako podsjetio na legendarnog Gutija koji je imao sličan potez u dresu Real Madrida prije 11 godina.

Tada je Real Madrid igrao u gostima protiv Deportivo La Corune, a u jednoj akciji Guti je išao sam na golmana protivničkog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, tada su svi ostali bez teksta kada je Guti petom ostavio loptu za Karima Benzemu koji je bio iza njega, a francuski napadač je rutinski istu poslao u mrežu za 1:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Kad bi ova djeca sa portala sportsport.ba znala ko je guti hahahaha pa ova djecurlija pocela navijat za real 2015 godine
16 2
Realist
Grande Luka. Najveći ikad. Čovjek svako dodavanje pretvara u umjetnost.
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi