Reakcija Luke Modrića govori koliko je ponosan i sretan što igra za svoju reprezentaciju

Radovao se kao da prvi put ide na SP

Reakcija Luke Modrića govori koliko je ponosan i sretan što igra za svoju reprezentaciju

E. Čaušević

Hrvatska je pobijedila Rusiju danas sa 1:0 i plasirala se direktno na Svjetsko prvenstvo.

Hrvati su pred prepunim Poljudom u Splitu uspjeli da slave sa 1:0 i dođu do pobjede koja im je donijela direktan plasman na Svjetsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Kataru.

Rusi s druge strane idu u baraž i sigurno je da su itekako nezadovoljni ovim rezultatom jer im danas samo poraz nije odgovarao.

Hrvatska je do pobjede došla u samom finišu meča kada je autogol postigao Kudryashov nakon čega je "eksplodirao" stadion u Splitu.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nastalo je veliko slavlje igrača i navijača Hrvatske, a u centru pažnje našao se kapiten Luka Modrić.

Fudbalsku javnost oduševilo je što je Modrić slavio kao da prvi put ide na veliko takmičenje s reprezentacijom, ali time je pokazao koliko je i dalje ponosan i sretan što nosi dres svoje selekcije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

realista1982
Nas kapiten otišao "kuci" i ostavio ekipu na cjedilu...
0 5
Klicko
Isto kao nas Miralem P.Samo sto se Mire ovako ne smije i ne raduje kad igra za sveti dres
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti