Modriću je naredni klub dao sve što poželi, ali jedan broj na dresu mu je zabranjen!

Čeka se konačna odluka

Modriću je naredni klub dao sve što poželi, ali jedan broj na dresu mu je zabranjen!

Admin Čaušević

Luka Modrić želi ostati u Realu, ali izgleda da Real više ne želi Modrića. Odabir novog kluba je sve izvjesniji, a prema svemu sudeći sjajnog Hrvata čekaju novi izazovi u Saudijskoj Arabiji.

Modrić je izgradio status jednog od najboljih igrača Reala ikada, a njegova budućnost u dresu Los Blancosa je upitan zbog osjetljivostvi njegove uloge u timu.

Hrvat je pokazao da i dalje ima dobar nivo u pojedinim utakmicama, ali da na ovaj ili onaj način više nije dostupan za sve važne utakmice sezone, pa mu se obično mora dozirati minutaža.

Međutim, čini se da upravo sada ima ponudu na stolu da na ljeto okonča desetogodišnju saradnju s Real Madridom i da može otići u tim gdje će biti apsolutni starter na svakom meču.

Hrvatski fudbaler na stolu ima ponudu iz Saudijskog fudbala i to konkretno Al-Hilala, ekipe koja već sada izgleda itekako moćno i dovela je niz fantastičnih igrača.

Oglasi

Kapiten Vatrenih će u narednom klubu dobiti praktično sve što poželi, ali mu je jedna stvar zabranjen. U pitanju je uzimanje broja 10.

Taj broj je rezervisan za trenutno povrijeđenog Neymara, međutim Brazilac će se oporaviti i bit će spreman za sljedeću sezonu.

Da u Al-Hilalu spremaju dolazak Modrića potvrđuje i činjenica da su se spremni odreći Sergeja Milinković-Savića, Srbina koji već osjeća nostalgiju za Laziom, ali se spominje i kao novi igrač Juventusa.

Realnost je da Modrić i dalje želi imati veću minutažu na terenu, budući da smatra da ima još puno za dati te bi mu ova ponuda, osim što bi mu mogla finansijski koristiti, mogla dati i dovoljno vremena i prostora za igru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hrvat ima u svojim rukama mogućnost odlaska u Saudijsku Arabiju, ali srce ga još uvijek vuče da ostane u Realu.

Međutim, upitno je šta žele Kraljevi. S obzirom na izuzetno podmlađen tim, posebice vezni red, opcija produženja ugovora s Modrićem za sada nije opcija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi