Uznemireni Luka Modrić gubi strpljenje zbog svega šta mu se radi iza leđa!

Hrvat odlučan u svojoj namjeri

Uznemireni Luka Modrić gubi strpljenje zbog svega šta mu se radi iza leđa!

Admin Čaušević

Luka Modrić je u dobroj poziciji konačno osvoji trofej sa Hrvatskom, međutim jednog od najboljih veznjaka u historiji kopkaju informacije koje kruže o njemu.

Već sedmicama se špekuliše kako bi Modrić nakon deset godina mogao napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Navodno na stolu kapiten Vatrenih ima unosne ponude te mu je prema nekim izvorima Al Ahli spremio čak 120 milona eura po sezoni.

Ako je vjerovati specijalizovanim portalima bliskim Realu Modrić je poprilično uznemiren te gubi strpljenje zbog glasina koje kruže o njemu.

Navodno, ovom 37-godišnjku nije nije bilo do odlaska iz Reala pa je tako rekao "da" na novi ugovor, a da nije ni pogledao detalje.

Oglasi

Iskusni Hrvat je već dogovorio sve uslove oko ostanaka među Kraljevima još jednu sezonu zbog čega mu nije jasno odakle odlaze špekulacije.

Modrić je trenutno najviše usmjeren na finale Lige nacija u nedjelju i duel protiv Španije te je već skovao planove za ljeto i zna gdje će početi pripreme.

Prema nekim izvještajima bivšeg osvajača Zlatne lopte iritiraju glasine o odlasku na arapski poluotok jer ne želi da neko u Realu posumnja kako mijenja ideju oko ostanka.

Carlo Ancelotti je prozivku za novu sezonu zakazao za 20. juli te je Modrić odlučniji nego ikad da da provede svoju 12. sezonu u dresu Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši fudbaler Dinama je od dolaska u Real Madrid 2012. godine osvojio ukupno 23 trofeja, a Kraljevi su ga 2018. godine uspjeli odvesti na tron svijeta jer je dobio Zlatnu loptu.

Ukupno je u dresu najtrofejnijeg evropskog kluba Modrić odigrao 488 utakmica i učinak od 37 pogodaka i 77 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi