16

Komentari (16)

SarajFK
@Milfhunter Prvo-u Bugojnu nisu postojali rvati majmuncino, nego Bosnjaci katolici. Onda je tim katolicima krivousti fasista iz zagreba rekao da su oni rvati i da treba da prodaju i izdaju majku Bosnu za njegove interese, sto su ti isti glupi bosanci ili tacnije BOSNJACI KATOLICI i uradili. Nakon svih cetnickih granatiranja i ubijanja njihovih civila, ti bosnjaci katolici su navece napustili liniju odbrane na Vlasicu i OTISLI CETNNICIMA. U Bugojnu postavljaju liniju prema ARMIJI BiH, jedinoj legitimnoj vojnoj sili i protjeruju i ubijaju civile muslimane. Nakon toga general MEHMED ALAGIC u Bugojno salje skoro kompletnu SEDAMNAESTU VITESKU KRAJISKU BRIGADU koja za samo jednu noc probila tu zajednicku liniju ustaske i cetnicke gamadi i potjerala ta govvna koja sebe nazivaju rvatima. Ostavise tudjmanovi eroji svoje civile i pobjegose. Nisu bili hrabri kao kad su ubijali nenaoruzane komsije. ZAMJERAM TIM KRAJISNICIMA STO IH SVE NISU POKLALI, MAJJKU IM JEBBEM IZDAJNICKU!!!!
Milfhunter
Ti si jedan jako frustriran čovjek pun mržnje. Nitko njima nije rekao da su Hrvati nego su oni sami stotinama godina to znali, što jasno pokazuju popisi stanovništva od kada se provode u Bugojnu. Tek 2013 na popisu su se pojavili Bošnjaci prije ih nije bilo. Protjerali ste 10000 Hrvata iz Bugojna i etnički ga koštali, to je činjenica htio je ti prihvatit ili ne, a to pokazuje također popis stanovništva iz 2013.
SarajFK
OBE NOGE POLOMIO AKOBOGDA! I ON I SVE UJKE I CETALJI IZ BiH KOJI IGRAJU ZA AGRESORE I KOJI SEBE NAZIVAJU SERVIMA I KURVVOATIMA!!!!
Milfhunter
Protjetali ste 10000 Hrvata iz Bugajno, među njima i njegove roditelje o sad bi da igra za vas. Možes mislit
denimen9
Sule je majstor! Trpaj Suleee, 70230 reprezent!
crni1000
Ovakve clanke o izdajicama treba zabranit
HBSC
O cemu ti kakav izdajica decko rodjen u Austriji od roditelja hrvata
pero98
Kakvim izdajicama? Čovjek je rođen u Austriji, Austrijanci su ga htjeli u svojoj reprezentaciji, izabrao je sam Hrvatsku. Prvo pogledaj u svom dvorištu pa onda pričaj o izdajicama.
crnoicrveno
Mozda od roditelja katolika a nikako hrvata, nauci razliku izmedju religije i nacionalnosti
Klicko
Pa kako će igrat za rvate ako je rođen u Bugojnu?Ne kontam,ovome se treba stati u kraj
pero98
Kako rođen u Bugojnu ako je rođen u Austriji i kad ga je Austrija uz Hrvatsku htjela? On je sin roditelja iz Bugojna i po nacionalnosti Hrvat i igra za reprezentaciju Hrvatske. Početak i kraj priče.
user1663816644
Po nacionalnosti bosanac,a po etnickoj odrednici hrvat.Jednom i zauvjek to shvatite.
Klicko
Pa kakve veze ima Bugojno za hrvatskom?Ništa mi nije jasno...kakve veze ima nacionalnost s mjestom rođenja?
Milfhunter
Kako da igra za reprezentaciju onih koji su mu roditelje protjerali iz Bugojna i još 10000 Hrvata? Jedini koji imaju pravo se žalit su Austrijanci, jer ono su ga nogometno odgojili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti