Lukaku: FIFA se zeza s ocjenama, nisam dorastao ovom s*anju

Belgijanac se požalio na Twitteru

Lukaku: FIFA se zeza s ocjenama, nisam dorastao ovom s*anju

E. Škorić

Interov napadač Romelu Lukaku izrazio je veliko nezadovoljstvo zbog ocjene koja mu je dodijeljena na novoj FIFA-i.

EA Sports je mnoge razljutio zbog ocjena koje su dodijelili igračima. Među onima koji su se javno požalili je napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang, ali i napadač Intera Romelu Lukaku.

"Da se razumijemo, FIFA se zeza s ocjenama kako bi se igrači počeli žaliti na igru i tako im davši veći publicitet ... Nisam dorastao ovom sranju. Znam čime se bavim", napisao je Lukaku na svom Twitter profilu.

Sve je uslijedilo nakon otkrivanja 100 najboljih igrača u sezoni 20/21. Belgijanac se pojavljuje na poziciji broj 65 s ocjenom 85, koliko je dobio i prošle godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, njegova se detaljna statistika značajno poboljšala nakon impresivne sezone u kojoj je postigao 34 gola, ali to nije bilo dovoljno da uvjeri stručnjake EA Sportsa.

[twitter]https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/1304327397752352768[/twitter]

Promo

Top Komentari

tbra
I to ti je previse
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi