Majstor ostaje majstor: Škaricama spasio, petom zabio!

Kevin-Prince Boateng podsjetio na stare dane

Majstor ostaje majstor: Škaricama spasio, petom zabio!

Kevin-Prince Boateng je imao dovoljno talanta da postane jedna od najvećih svjetskih zvijezda. Zbog različitih razloga to nikada nije uspio, ali je uvijek bio, a očigledno i ostao fudbalski majstor.

Nakon osvajanja Kupa Njemačke sa Eintracht Franfkrutom, nekadašnji fudbaler Tottenhama, Dortmunda i Milana je ovog ljeta potpisao za italijanski Sassuolo, a već na jednom pripremnom meču je podsjetio na najbolje dane kada je postizao majstorske golove protiv Barce, Juventusa, Arsenala...

Sassuolo je odigrao kontrolni meč protiv Sudtirola, a na istom je uspio napraviti dva sjajna poteza.

Prvo je škaricama spasio čist gol u mreži Sassuola, da bi zatim sjajno petom pogodio mrežu protivnika i to sa poprilične udaljenosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi