Klub iz Manchestera je u krizi, navijači odmah uperili prstom u Edina Džeku!

Žele Dijamanta ponovo u napadu Cityja

Klub iz Manchestera je u krizi, navijači odmah uperili prstom u Edina Džeku!

Edmir Škorić

Edin Džeko ostavio je svojevremeno veliki trag u Manchesteru i sada navijači žele njegov povratak.

Na društvenim mrežama su pojedini navijači Cityja izrazili želju da klub makar privremeno vrati Edina Džeku kako bi pomogao ekipi poboljšati napad i efikasnsot u nastavku sezone.

Pep Guardiola je prisiljen da se nosi s krizom nakon povrede Segija Aguera, pa je ostao na Gabrielu Jesusu i često pokušava sa krilnim igračima nadomjestiti rubu u napadu.

Sve to natjerat će Pepa da već u januaru pokuša da dovede nekog centralnog napadača. Povezuje se klub i sa Erlingom Haalandom i sa Lionelom Messijem, ali na Twitteru su navijači poručili da je vrijeme za povratak 34-godišnjeg napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bh. reprezentativac je trenutno pod ugovorom s Romom, a ranije ovog ljeta propao mu je transfer u Juventus. Ko zna, možda Pep usliši želje navijača, pa vrati golgetera koji je u Engleskoj osvojio dva naslova Premier ligi.

Navijači su uvjereni da bi njegova snaga u vazduhu i sve njegove kvalitete donijele novu dimenziju napadu Cityja i da bi se na taj način klub lakše došao do ciljeva, a oni su kao i ranijih sezona najveći - osvojiti Ligu prvaka i Premier ligu.

Top Komentari

user1604155860
Boze kakvo sranje u svakom klubu s pominju EDINA a on gdje tu je.
2 0
Ragnar1234
Na kojim drustvenim mrezama mame vam?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti