"Prije 12 godina sam Džeki donosio lopte, a danas igram sa njim"
Foto - EPA

Villar se prisjetio 2008. godine

"Prije 12 godina sam Džeki donosio lopte, a danas igram sa njim"

Midhat Šljivak

Talentovani španski fudbaler Gonzalo Villar (22) stigao je u Romu u januaru ove godine.

Ovaj 22-godišnji veznjak stigao je iz Elchea za četiri miliona eura

"Ljubav prema fudbalu se rodila u školi, tu sam se zaljubio i svakodnevno sam igrao. Bilo je to nešto u meni", rekao je Villar i nastavio je:

"Kao dječak sam navijao za Real Murciju. To je klub iz mog rodnog grada koji je danas u lošem stanju. Novca nema, ali se nadam da će ponovo zaigrati u La Ligi jednog dana".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantnu poveznicu ima sa Edinom Džekom. Prije 12 godina mu je u Murciji donosio lopte.

"2008. godine Španija je igrala kvalifikacioni meč za Svjetsko prvenstvo na Murcijinom stadionu. Španija je dobila Bosnu 1:0, a Edin je igrao za njih. Donosio sam lopte na tom meču. Pričao sam mu o tome prošle godine i zaista je zanimljivo da sam mu 12 godina kasnije saigrač", rekao je Villar.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Lijepa priča
11 1
Maestro
I dalje ćeš ti našem kapitenu lopte da donosiš
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi