U ponedjeljak prvi "test istine" za Džeku

Dijamant pozitivan na koronavirus

U ponedjeljak prvi "test istine" za Džeku

Admin Čaušević

Edin Džeko nije bio u mogućnosti da se odazove selektoru Dušanu Bajeviću za novembarske mečeve reprezentacije BiH.

Džeko je na testiranju prije desetak dana bio pozitivan na koronaviru, a u ponedjeljak će raditi prvi "test istine" kako to vole reći Italijani.

Iskusni napadač je u izolaciji od 6. novembara, a u ponedjeljak, 16. novembra završava se desetodnevni obavezni karantin.

Džeko bi sutra u skladu s protokolom trebao obaviti test. Da bi ponovo bio na terenu potrebno je da dva testa u nizu budu negativna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vučica nakon reprezentativne pauze igra protiv Parme, a Džeko će sigurno biti testiran nekoliko puta jer će Paulo Fonseca sigurno željeti da na raspolaganju ima svog najboljeg igrača.

Inače, osim Džeke u Romi su pozitivni još Fazio, Santon, Kumbulla, Pellegrini, Boer i Zalewski.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi