Mane nikada nije doživio poraz na Anfieldu otkako je 2016. godine stigao u Liverpool

Nevjerovatna statistika

Mane nikada nije doživio poraz na Anfieldu otkako je 2016. godine stigao u Liverpool

Endin Čaušević

Sadio Mane je za mnoge trenutno jedan od najboljih igrača svijeta jer pruža odlične igre u dresu Liverpoola.

Mane je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima za Redse odigrao 28 utakmica i postigao je 15 golova, te dodao 11 asistencija. Senegalac igra u životnoj formi zbog čega je zasluženo proglašen za najboljeg igrača u Africi.

Ovaj 27-godišnji fudbaler u Liverpool je stigao na ljeto 2016. godine iz Southamptona za 41 milion eura i bio je to pun pogodak. Međutim, niko nije mogao ni sanjati kakvu statistiku će Mane imati na Anfieldu u Premiershipu.

Naime, otkako je stigao u Liverpool Mane nikada nije doživio poraz na Anfieldu. Od ljeta 2016. godine do danas odigrao je 60 utakmica i s Redsima je upisao 51 pobjedu i devet remija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je Mane u sastavu na domaćem meču Liverpoola onda se navijači ne trebaju brinuti da će njihov tim doživjeti poraz.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ralne
26.9.2018. tuko ih Chelsea 2:1..mane igrao u prvih 11
0 0
ralne
26.9. 2018. tuko ih Chelsea a Mane bio u prvoj ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi