Nova škrtica na sceni: Navijači su pronašli novčanik prvaku Evropu, "nagrađeni" su mizerno!

Ipak nije kao Neuer

Nova škrtica na sceni: Navijači su pronašli novčanik prvaku Evropu, "nagrađeni" su mizerno!

Admin Čaušević

Kada neko izgubi lične dokumente obično nudi ogroman novac pronalazaču, pogotovo kada su u pitanju slavne i bogate ličnosti, međutim uvijek ima izuzetaka, primjer je fudbaler Juventusa i prvak Evrope s Italijom, Manuel Locatelli. 

Juventus je prije nekoliko dana trening učinio otvorenim za svoje navijače. Nakon što se jedan par iz Grosseta vratio u hotel blizu trening kampa Stare dame, imao je šta i vidjeti.

Naime, primjetili su jedan novčanik na hotelskom parkingu i bez otvaranja odlučili su da ga predaju na recepciju. Tamo ih je dočekalo iznenađenje, novčanik je pripadao Locatelliju.

U hotelu su ostali iznenađeni njihovim gestom, a kada se vidjelo da je u pitanju Locatelli fudbaler Juventusa je odmah obaviješten o gubitku svojih dokumenata.

Kad je shvatio šta se desilo veznjak je odmah stigao u hotel kako bi preuzo novčanik i mora se priznati da nije bio previše darežljiv.

Oglasi

S obzirom na bogatstvo i novac kojim raspolaže mogla se očekivati neka novčana nagrada pronalazaču u znak zahvalnice, ali desilo se se suprotno.

Locatelli je sa navijačima u srednjim godinama napravio selfie te im je uručio dres sa potpisom u znak zahvalnice.

Bez obzira što se radilo mizernoj nagradi skromni navijači Juventusa i nisu bili previše razočarani poklonima koji su dobili.

Inače, sličnu priču prošle godine je doživio jedan njemački taksist koji je pronašao novčanik Maneula Neuara, ali nije bio zadovoljan kao Italijani.

Taksist se tada maksimalno potrudio da čuvenom golmanu novčanik preda u ruke, a kad to nije uspio uradio je to preko njegovog menadžera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za silni napor i trud kapiten Bayerna se taksisti zahvalio potpisanim dresom što je razočaralo pronalazača.

"Ova nagrada je šprdnja. Imam četvero djece, a s dresom ne mogu ništa i nemam nikakvu korist od njega", kazao je tada taksist.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti