Marca: Zidane je trojici igrača Reala u oči rekao da mu nisu potrebni

Nije htio da krije

Marca: Zidane je trojici igrača Reala u oči rekao da mu nisu potrebni

E. Škorić

Zinedine Zidane se susretao licem u lice sa nekim igračima Real Madrida, kako bi im otvoreno i direktno poručio da ih ne želi u timu.

Bliži se kraj (neuspješne) Realove sezone i Zidane je već krenuo u misiju čišćenja svlačionice. Za neke neće biti mjesta u ovoj ekipi Reala naredne sezone.

Kako je objavila Marca, Zidane se najprije susreo sa Garethom Baleom, Marcosom Llorenteom i Ceballosom, kako bi im kazao da na njih ne računa ozbiljno i da je za sve najbolje da odu na ljeto.

Zidane je Baleu rekao da se ne uklapa u njegove planove, a kada se Francuz vratio u Madrid, bilo je jasno da Velšanin neće ostati. I sam Bale je već odlučio da ode, sada se samo čeka ljeto i da se dogovori njegov transfer u, najvjerovatnije, neki engleski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Razgovor sa Zidaneom u njegovom uredu obavio je i Marcelo, ali prema svemu sudeći iskusni brazilski bek ostaje i naredne sezone. U narednim danima će svi ostali igrači morati da sjednu sa Zidaneom i neke čekaju pozitivne, druge opet i negativne vijesti.

Jedno je sigurno, Real će biti potpuno novi od ljeta, a velika pojačanja tek će uslijediti. Već ste vjerovatno upoznati s imenima koja se povezuju s Realom, a najbliže dolasku zasad je Eden Hazard iz Chelseaja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Curtoa... Marcelo, Varane, Ramos Carvahal... Isco , Kroos, Casemiro , Hazard.. Asensio , Diaz , Junior. zar je ovo los tim, ?? Mada bi bilo bolje sa Mane, Salah, Neymar,,,, Mbappe Jovic Icardi itd itd, ali nece kupiti sve, samo 3 maks.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi