Rashford slupao svoju limuzinu od 700.000 eura, pa kupio "svemirski brod"

Nakon što je nedavno slupao Rolls Royce

Rashford slupao svoju limuzinu od 700.000 eura, pa kupio "svemirski brod"

Edmir Škorić

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford (25) kao i većina nogometaša ima veliku strast prema automobilima, a sada si je kupio novi koji, blago rečeno, oduzima dah.

Rashford se prošle sedmice slupao s Rolls Royce Wraithom jer je vozio jako brzo na dionici puta na kojem je ograničenje bilo samo 50 km/h.

Engleski reprezentativac je doživio sudar, bio je jako uzdrman, ali na sreću nije ozbiljnije povrijeđen i u dobrom je stanju. Policija i hitna pomoć odmah su stigli na mjesto događaja, ali Rashford nije prebačen u bolnicu. 

Nedugo nakon toga, Rashford je odlučio da kupi Mercedes-Benz Vito Maybach. Kombiji nisu uobičajena vozila za nogometaše, koji više preferiraju sportska vozila, ali Rashford je kupio jedan posve poseban model.

Rashfordov luksuzni kombi koštao je više od 200.000 eura, a cijena je opravdana izgledom automobila, posebice iznutra, ali i stvarima koje sadrži.

Oglasi

Osim kožnih presvlaka i drvenih umetaka, Rashfordov kombi je potpuno opremljen, a ogromna plazma, hladnjak skriven u naslonu za ruke ili zvjezdasti strop samo su neke od karakteristika.

Inače, Rashford je nedavno potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom sa mnogo većom platom nego što je ranije imao.

On je u prošloj sezoni je u svim takmičenjima za United odigrao 56 utakmica i pritom je postigao 30 pogodaka kojima je dodao i 11 asistencija.

Standardni je član engleske reprezentacije, a sa 25 godina na leđima odigrao je već 53 utakmica na kojima je postigao 16 pogodaka.

Oglasi

U tekućoj sezoni Englez je odigrao sedam utakmica za svoj tim i postigao je jedan gol uz dvije asistencije. Strijelac je bio jedino protiv Arsenala u derbiju početkom mjeseca, kada su Crveni đavoli poraženi s 3:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi