Igrač Dinama stao pred kameru i priznao bolnu istinu za navijače: "Radimo gluposti, niko ne zna..."
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Marko Bulat iskreno

Igrač Dinama stao pred kameru i priznao bolnu istinu za navijače: "Radimo gluposti, niko ne zna..."

Midhat Šljivak

GNK Dinamo Zagreb poražen je večeras na Maksimiru od Viktorije Plzen s 1:0 i nastavio je seriju loših rezultata. Fudbaler Marko Bulat ističe da niko ne zna šta se dešava s ekipom.

Fudbaler Dinama Marko Bulat stao je večeras pred kameru nakon novog poraza zagrebačkog tima u Evropi. On je jasno istakao da niko ne zna šta se dešava s ekipom i otkud toliko nesreće.

Bulat ističe da ovo nije igra koju navijači zaslužuju i potpuno je razočaran onim što se dešavalo.

"Ne znam šta se dešava. Neki crni se oblak nadvio. Neće u gol, pa neće. Žao mi je svih, stožera igrača, navijača. Ovo nije igra koju zaslužuju. Po stoti puta prekid donosi probleme, pravimo gluposti, baš sam razočaran", rekao je Marko Bulat.

Ovaj poraz donosi nevolje i treneru zagrebačkog tima Sergeju Jakiroviću. Njemu se trese stolica i svaki poraz mu je otkaz sve bliži.

Oglasi

Kakvu će odluku donijeti rukovodstvo hrvatskog prvaka nakon večerašnje očajne partije i poraza znat ćemo veoma brzo. Jakirović je ušao u crvenu zonu.

Dinamo novi meč u Evropi igra ponovo protiv Viktorije, ovog puta na gostovanju, a za tri dana im u prvenstvu gostuje gradski rival Lokomotiva.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Modri su na tri boda iz tri kola Konferencijske lige. Sreća njihova je da Ballkani i Astana imaju isti broj bodova, pa zagrebački tim još uvijek ima šanse da prođe dalje.

S druge strane Viktoria je ostvarila stopostotan učinak i ima devet bodova iz tri kola.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi