36

Komentari (36)

Starigrad01
Finale Francuska-Argentina.Maroko treći.
markopolo
Čestitke Maroku. Ovo je još jedan dokaz da je Vahid Halilhodžić fudbalski filozof. Maroko nikada u svojoj istoriji nije odigrao intelegentniju i disciplinovaniju utakmicu, i tu se vidi filozofija gospodina Halilhodžića. Ko sumnja u ove riječi neka pogleda utakmicu Alžir - Njemačka iz 2014 godine. Gospodin Halilhodžić je već tada sa Alžirom napravio reprezentaciju kojoj je današnja Marokanska reprezentacija kopija. A i same kvalifikacije Maroka su pokazatelj kakav velemajstor trenerske struke je Gospodin VAHID HALILHODŽIĆ. P.S. KOMENTAR JE NAMJENJEN RAJI KOJA SE KONTA U FUDBAL/NOGOMET
nestofino
Nisi ti džaba @markopolo (( :-
markopolo
FahroKonjHodzic
@rabodimis jah sta ce haha vaha haha koce sad bolan uzet tu ublehu tjero igrace koji marokincima donijese poluzavrsnicu vaha je propala oyebina
Ibro
A sta su radili prije Vahe ? Pa Vaha im je utjero disciplinu
rabodimis
Uz svo postovanje i ljubav za konje.. To su plemenite i pametne zivotinje.. Vise mi bacas na magarca, glup si i tvrdoglav.. mada i magarac zna ispast mudar ako se uporedi npr. sa tobom.. Pusti ti Vahu, daleko je on od nas sto komentarisemo po ss.ba..
markopolo
Ti druže pojma nemaš o fudbalu, nogometu ili igranju lopte.
Zulfikar
Inša’Allah Hrvatska-Maroko u finalu.
King_Kenny
...ne znam jesu li vece smece od ekipe ovi Marokanci ili Hrvati...ovo je sramota da su takve ekipe dogurale do polufinala...valja sad opet gledati dvije utakmice njihovog silovanja lopte i bunkera sa 11 igraca u odbrani...najgore SP od 1994.otkad pratim ovo takmicenje...
V.v
Pa ti nemoj gledat i rijesis sebi problem
Toniche
Upisana Bronca za Hrvatsku.. Ovi ce biti nakantani od Francuske vjerovatno ili od Engleske.. Hrvatska ako izgubi od Argentine zabit ce im sve ono što su promašili u prvom mecu..
kaskada24
Samir55
Hrvatska je juce sprijecila juznoamericko polufinale, a Maroko je danas sprijecio evropsko.
Drakula
Bravo MAROKO,jest mi drago sto sile ispadaju redom,next argentina i francuska ispadaju. FINALE KOMSIJE I MAROKO I AKO BOGDA KOMSIJE DA DIGNU PEHAR U INAT SVIMA!
antikomunist
NAJGADNIJA NACIJA, Portugal je napokon izbacen.Najveci foliranti a najbezobrazniji igraci i duel igri.Pogani Portugal...Koji padavicari...
FudbalskiZnalac
Jbg, ne guraju ga ko kepeca. Sve u svemu trener kriv. Igra mu Bruno, Otavio, Dalot, Ramos a na klupi Cancelo, Vitinho, Leao i Ronaldo. Sledeci put pametnije..
Arnel925
Haha upravu si Cancelo najjači bio u Engleskoj ove sezone. Leao najbolji u Italiji. Vitinho razvaljivao u PSG a Ronaldo uvijek opasan. I ovaj trener je duturum majke mi
YouTalkinToMe
Upravu si fudbalski znanče, sve je do trenera bilo, da je ubacio ronalda barem u drugom poluvremenu, rona bi im sam zabio barem tri gola, ne brojeći penale već samo iz igre.
user1669598125
U polufinalu navijam za Maroko,Argentinu i ko god prođe engleska ili francuska...
user1659566597
Mislim da je Portugalu problem selektor,žao mi je sam Ronalda ali na kraju mi je drago zbog Maroka
Uranija
Neslavan kraj karijere padavičara, nije se znao dostojanstveno oprostiti ni od klupskog ni reprezentativnog fudbala.
YouTalkinToMe
Mediji prenose da je ronaldo ponovo popizdio i da je ovaj put sigurno odlučio da napusti reprezentaciju i vrati se kući, a i ostatak ekipe se solidarisao sa njim pa će svi đuture kući.
FahroKonjHodzic
vaha tisi popala oyebina koju je vrijeme zgazilo regragi ti more lekcije drzat ubleho
antikomunist
Opet pvaj hajvan UZPovski @Fahro Kohnjodzic i @Martinovic i..koliko imas nikova ovdje zatucani fanatice!?
rabodimis
Eto ti sto ne znas recenicu sastavit kako treba si kompetentan da ocijenis nekog.. Samo konjina poput tebe ne moze vidjet koliko ce tek sad Vahi cijena skocit..
Audirs
Napokon su ispala ova Portugalska g…a!!!!
Mowzilla
Jedno veliko AFERIM ide Vahi, i samo Vahi ⚜️
Samsung
Bravo braćo muslimani!! Allahu je najveći!!!!
Samsung
Ne znam ni da sam za Bosnu ovako navijao, aferim momcine.
kaskada24
Eto nažalost ispade Rona, šteta za karijeru ovakvog velikana kojem nedostaje samo još ovaj pehar!
YouTalkinToMe
I ja žalim, srce mi se slama, da barem imam love da mu kupim jedan ovaj pehar.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti