Martin Zlomislić potpisao za Rijeku
Foto- HNK Rijeka

Bh. golman u HNL-u

Martin Zlomislić potpisao za Rijeku

M. Šljivak

Martin Zlomislić novi je golman HNK Rijeka.

Bh. golman u redove hrvatskog tima stiže iz NK Široki Brijeg, a izrazio je veliko zadovoljstvo što je postao član Rijeke.

"Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri", rekao je Martin Zlomislić za službenu stranicu kluba.

[facebook]https://www.facebook.com/nk.rijeka/posts/10158761214389177[/facebook]

Zlomislić je dosta pratio Rijeku i zna gdje je došao.

"Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući suigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagodbe. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu, radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim natjecanjima ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu sretan sam zbog dolaska u Rijeku", istakao je Zlomislić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zlomislić je kompletnu karijeru proveo u ekipi Širokog Brijega.

U Premijer ligi je odigrao 38 utakmica i 10 puta je sačuvao svoju mrežu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pero98
DObro došao u pravi klub. Sretno.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi