28

Komentari (28)

King_Kenny
...bilo bi me sramota da navijam za klub u kojem igraju cak dvojica silovatelja (Penaldo i Greenwood)...nekada su imali i Giggsa koji je j*bavao bratovu zenu...klub pun nemoralnih osoba i seksualnih prijestupnika.
Comandini
Takvi su im i navijaci!!! YNWA FOR LIFE
hake
@King_Kenny ti kad staneš ispred ogledala treba da se stidiš. Dovoljno je.
Kugla
Nemozes tako govoriti o naj vecem klubu u svijetu radi 3 levata United ima 20 titula nepostoi klub koji ga moze stici
Dasler
@King_Kenny mene bi bilo sramota da sam na tvom mjestu, navijati za klub gdje igraju igrači koji su optuženi (nije dokazano) nije sramota, ali ti si sramota za svoje roditelje, jer si ghowno od insana koje psuje drugima mrtve, nišane, djecu, sestre itd its. Tako da je najbolje da se nikako ne javljaš i vratiš se u mišiju rupu iz koje si izašao tastatura ratniče!
King_Kenny
@Dasler ...odj*bi mi sa komentara mamlaze,ako nemas nista pametno za reci.
Malmi_Suomi
@Dasler šta ima okano?
Ne znam šta da ti napišem jer nisam pametan jel provociraš ili si ozbiljan? Vidim da i druge kao @King_Kenny -a prozivaš pa se opet pitam jeli zayebaješ ili si ozbiljan? Ja i kao invalid 80% i kao čovjek sa 40+ koji je ČASNO SLUŽIO SVOJOJ DOMOVINI RBiH I bio u ARBiH svijetla obraza mogu vam svima reći da Bogu hvala i pored ovog virtualnog svijeta imam svoj život, i kao što rekoh i za druga @Klicko -a , imam život svoj i nakon svega šta me pregazilo mogao bi snimiti film vjeruj mi..
Imate pozdrav od Bosanca i Hercegovca, ponosnog SARAJLIJE. Za @klicko- a pozdrav.
Klicko
@King_Kenny uz tebe smo Kenny tebra.Kad imas Malmi_Suomija i Klicka na svojoj strani mozes na Rusiju udarit slobodno
Dasler
@Malmi_Suomi Malo se zayebavam naravno, šta imam biti ozbiljan na portalu sportskom ili imati nešto protiv tebe, ovog klicka ispod (i on samo zayebava druge koliko vidim :) ).
Ali, prezirem ljude poput ovog pakaša @King_Kenny koji psuju po portalu, meni lično više puta bez ikakvog razloga, sa obrazloženjem da sam mu ja psovao, čim mu daš kontraargument za nekakav Liverpool za koji mi puca qq, počne da psuje od živih do mrtvih, mezara, djece itd.
Pa zar braniš prijatelju takvo ponašanje? Mislim da nije ok da podržavate komentare ovog izroda.
Ipak je ovo, kao što rekoh sportski portal; nogomet, košarka, šega i šala. Tako bi trebalo ostati jbg

Lp
Dasler
@Klicko Za tebe također vrijedi iznad što sam napisao, simpatišem tvoje hejtanje ili trolanje po portalu. Nasmiješ me sa vremena na vrijeme kada vidim kako se lože pojedini, ali zamisli da je tebi psovao kao meni ili ostalim? Siguran sam da ne bi dao podršku :)
Svako dobro klicko
Malmi_Suomi
@Dasler buraz, ne mogu takve psovke podržavati da je moj brat rođeni. Ja mogu psovati ovim CHETNICIMA ali ovako između nas, ne pada mi na pamet. Ne znam ljudi ni ko ste ni šta ste ali evo bar ja samo što nisam ime i prezime napisao. Ovo @Klicko što radi meni je super i dobar je drug samo me je iznenadio kada je napisao " imam li svoj privatni život " ali nisam ja takav da mu zamjerim. Da se zna: nisam za psovke među nama . Izvini radim pa ne mogu dalje . Lijep pozdrav buraz moj
Klicko
@Dasler pasa moj da mi je neko davao marku svaki put kad si me pokusao uvrijediti imo dosta para :D ja nikad na ovome portalu nisam opsovao prvi nikome.Pozdravljam zdravu zayebanciju al diranje u familiju to nije uredu.Ko dira u moju ja diram u njegovu i tako to ukrug
SeoRusilac
George Best najveća baraba svih vremena
King_Kenny
@SeoRusilac ...dobro,te pjane nisam ni nabrajao...Best umro od alkohola,Rooney neki dan sam priznao da je alkos,bilo je tu i psihopata kao sto su Cantona i Roy Keane...vjerovatno su se i dopingovali i drogirali neki...uglavnom,klub pun problematicnih likova.
Eno30
Sta uradi od sebe djete drago. Kad te slava ponese i mislis da mozes da radis sta hoces pa i da tuces djevojku koja jedva ceka da te unisti. Kako kazu zena od ne covjeka moze napraviti covjeka a isto tako i unistitiga. Zao mi te je dobar si igrac pred tobom je bila blistava buducnost
Goran86
Bas mi ga zao.
Klicko
@Goran86 Goga brate taman igrac za tvog penal madrida :)))))))))))))))
Goran86
@Klicko Zao mi ga da nije crnac tj da ne bijelac nebi se ovakva hajka digla oko obicnog samara. Sta je Runi radio pa nikad nista.
Sars33
@Klicko Ma moze on i u Barsu na štelu, ako ga ne uzme Penal Madrid... al sumnjam da ce to propustit Penal Madrid
Klicko
@Sars33 njemu je iz ponizenja drug igrati za Barsu.Hoce u top klub kao sto je real.HALA MADRID
Klicko
@Goran86 Goga brate sto si rasista?Evo vidis ja nisam ni primjetio da je nas Mejson crnac!!
Goran86
@Klicko javi se Mejsonu ako imas dobru quzu bijelu. Pa onda zakljuci ko je rasisita.
Malmi_Suomi
@Goran86 i meni ga je žao pravo.
A i mom haveru " šatro sarajevskom " je žao pravooooo -:)))) pozdrav Gorane druže
Klicko
@Goran86 sve za raju drug moj :D
@Malmi_Suomi a ja ti ko nisam drug jeli?A ko te najvise cijeni i postuje na ovom portalu nego Klicko?Sramota Malmi brate.SRA MO TA
Kugla
Nije mi ga zao ako je istina saznace se
Malmi_Suomi
@@Klicko tebra đe se ti nađe u ovom sviju ti????
Ja ne znam šta da napišem ti ćeš se " pronaći " u tome i ne znam koji ti je klinac odnosno racku -:))) ???
Naravno da si mi drug i evo za koliko vremena ovdje na portalu nismo jedan drugom ružnu riječ napisali ( osim što ti misliš da nemam život i da treba da živim). @@Klicko moj hvala tebi na razumijevanju do neba ali trebamo se SVI SPUSTITI MALO NA ZEMLJU JER OVO JE VIRTUALNI SVIJET!!!
I @@Klicko tebra moj dobri, imaš pozdrav od BUDALE i to kvalitetne. I samo da znaš imam ja svoj život buraz moj i mimo ovog virtualnog svijeta.
Radim, živim buraz da nahranim pored žene i djece još troje Ist a, izlazim vani sa svojom rajom ( većina rani drugovi koji su živi ostali i svi imamo žestok stepen PTSP-a hahahaha jbg brate) itd itd itd . Živ bio okano
Klicko
Malmi_Suomi ama bolan šalim se,opušteno.Svegami sve najbolje tebi i familiji ti želim.Ako sam ti ikad pomislio zlo nek se meni vrati
Dasler
@Malmi_Suomi Gledaj ove uvrijeđene trudnice :)
Nego kako stižeš sve reci ti nama, dvoje djece, žena, posao, izlazak sa rajom, "virtuelni svijet" i to još troje što hraniš, kako to sve stigneš i vremenom i finansijski? Ti si čudo neviđeno čovječe. Trebao bi emisiju snimiti Copperfield na aparatima?
Poz :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.