Izjave ovog čovjeka su neuništive: Allegri se bruka na svakom koraku
Foto - EPA

Nevjerovatan je

Izjave ovog čovjeka su neuništive: Allegri se bruka na svakom koraku

M. Šljivak

Juventus je novi kiks napravio u Veroni i titula prvaka pored Intera za Bianconere izgleda nedostižno. Trener Stare dame Massimiliano Allegri novim izjavama je poprilično razbjesnio navijače koji ne mogu da vjeruju u ono što čuju od njega.

Juventus ni ove sezone neće osvojiti titulu prvaka Italije. Scudetto je nakon remija u Veroni (2:2) ostao samo san za Massimiliana Allegrija i njegov tim, koji je bitku s Interom izgubio na 'malim' protivnicima.

Mnogi će reći da je sezona duga i da ima još šanse, ali u ovom slučaju apsolutno ništa ne može pomoći Bianconerima, posebno dok je Allegrija na klupi.

Nakon Verone ponovo je šokirao navijače nevjerovatnim izjavama. Čovjek se doslovno bruka izjavama.

"Ovaj bod je krucijalan za nas da krenemo u seriju uzimanja bodova na gostovanju", ispalio je Allegri i nastavlja svoje izlaganje:

Oglasi

"Moramo srediti misli i postaviti jasne ciljeve. Primamo previše golova, a ovakvi mečevi se lako i gube. U fudbalu je potrebno dosta vremena da se nešto izgradi, a malo da se sve uništi."

Zadovoljan bi Allegri bio drugim mjestom. Cilj je plasman u Ligu prvaka.

"Drugo mjesto je cilj. To bi bio izvanredan uspjeh. Cilj nam je da što prije matematički osiguramo Ligu prvaka."

Na kraju je ovaj stručnjak dobio pitanje šta to smatra kao njegovu najveću snagu kao trenera. Odgovor je bio jako zanimljiv.

"Moja najveća snaga kao trenera je to što znam kada trebam napraviti izmjene", rekao je trener Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Stare dame odavno za ovog čovjeka više nemaju strpljenja. Silno žele da odu, žele novo lice na klupi torinskog velikana, no za sada nema nikakvih naznaka da bi Allegri mogao otići.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti