Kylian Mbappe na odmoru sa zvijezdom Real Madrida

Hoće li ubrzo biti saigrači?

Kylian Mbappe na odmoru sa zvijezdom Real Madrida

Edmir Škorić

Kylian Mbappe je nakon naporne sezone odlučio da se dobro odmori, a plan mu je uživati na nekoliko destinacija, uglavnom na moru.

Trenutno je otišao na odmor u Maroko, dok se uveliko nastavlja špekulisati o tome hoće li ostati u PSG-u do kraja sezone ili će ipak napraviti senzacionalan transfer u Real Madrid.

Podsjetit ćemo da je 24-godišnji francuski reprezentativac saopštio PSG-u da nema namjeru produžiti ugovor s klubom koji je na snazi do kraja juna 2024. godine, zbog čega je francuski prvak došao u iskušenje da ga proda. Najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje je ujedno i njegov omiljeni tim, Real Madrid, čiji predsjednik Florentino Perez sprema ponudu od gotovo 250 miliona eura.

Mbappe je pokušao na trenutak da zaboravi svu tu galamu oko njega i njegove budućnosti, a u Maroku se nalazi sa dobro poznatim licima i saigračima iz francuske reprezentacije poput Upamecana, Dembelea, Kolo Muanija...

No, španskim medijima je zapalo za oko jedno ime, a radi se o Edouardu Camavingi. Još jedan Mbappeov saigrač iz reprezentacije, ali ujedno i veliki prijatelj. Mogli bi njih dvojica vrlo brzo postati saigrači i u klubu.

Oglasi

Činjenica da je Mbappe s Camavingom na odmoru izazvala je popriličan broj komentara na društvenim mrežama zbog interesa Real Madrida za zvijezdu PSG-a.

Dapače, na društvenim mrežama ne libe se igrača Real Madrida nazvati 'agentom Camavingom' jer mu daju ključnu ulogu da Mbappe u narednim sedmicama sleti u Madrid.

Podsjetimo, Kylian Mbappe je 2017. godine stigao u PSG. Prvu sezonu je proveo u klubu kao posuđen igrač Monaca, a zatim je otkupljen za 180 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski mediji uvjeravaju da Mbappe odlazi u Real Madrid, iako je teško predvidjeti hoće li se to zaista i dogoditi ovog ljeta ili će ipak za godinu dana kao slobodan doći u Španiju.

"Mbappe će se pridružiti Real Madridu. Katarski emir i Florentino Perez dogovorili su cijenu od 200 miliona eura + 50 miliona eura u bonusima", stoji u objavi francuskih medija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti