Dok Modrić uživa na jahti 160.000 eura po danu, Zidane mu poručuje: "Samo zbog njega i Benzeme..."

Legendarni Francuz o sjajnom Hrvatu

Dok Modrić uživa na jahti 160.000 eura po danu, Zidane mu poručuje: "Samo zbog njega i Benzeme..."

A. Čaušević

Luka Modrić je konačno dočekao nekoliko sedmica za odmor. Potpuno zasluženo nakon još jedne duge i naporne, ali i sjajne sezone za jednog od najboljih veznjaka u historiji fudbala.

Modrić je za odmor izabrao rodnu Hrvatsku. Tamošnji mediji pišu da fudbaler Reala baterije za novu takmičarsku godinu puni u blizini Dubrovnika.

Hrvatski mediji su otkrili da Modrić uživ na jahti Ferretti Custom Line 120 Erolia čije iznajmljivanje po danu košta vrtoglavih 160.000 eura.

Bivši osvajač Zlatne lopte se na jahtu urkcao u sbotu ujutro, a s njim su zajedno bili porodila te najbliži prijatelji. Nije poznato koliko će njegov odmor trajati.

I dok Modrić zasluženo odmora, istovremeno iz Francuske stiže zanimaljiva izjava od 38-godišnjaku kojeg je dao čuveni Zinedine Zidane.

Zidane je Modrića i Karima Benzemu izdvojio kao jedine igrače zbog kojih bi ustao za klupe, objasnio je i zašto takvo mišljenje.

Oglasi

"Kad govorim o igračima koji me tjeraju da ustanem s mjesta to su Modrić i Benzema", počeo je čuveni Francuz te nastavio:

"To su igrači za koje se ponekad čini da su izgubili loptu, ali uvijek se uspiju izvući iz takve situacije".

Inače, Zidane je prije nekoliko dana proslavio svoj 51. rođendan, a baš kao i Modrić ne želi da prihvati bilo kakvu ponudu za novi posao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kao što je poznato Saudijci su Hrvatu nudili nevjerovatan novac, spominjalo se čak 160.000 eura godišnje, ali je on ostao vjeran Real Madridu.

Slično je i sa Zidaneom kojeg su željeli u Saudijskoj Arabiji, ali i u PSG-u, međutim nekadašnji trener Real Madrida još uvijek ne žuri i strpljivo čeka na naredni trenerski angažman.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Ceha 160000 po danu pa nije na mjesec otišo đe malo se igormisite o cijenama....
0 0
plemic
ovi naši lokalni bjednicu se naslikavaju sa tenama od stotinjak eurića.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi