"Mbappe mi je to sam rekao, doći će u Real Madrid"

Benzema novinarima

"Mbappe mi je to sam rekao, doći će u Real Madrid"

E. Škorić

Najbolji strijelac Real Madrida, Karim Benzema, uvjeren je da će njegov sunarodnjak Kylian Mbappe pojačati redove najtrofejnijeg evropskog kluba.

Mbappe je Realova želja odavno i tu nema nikakvih tajni. Pokušavali su u Realu da ga dovedu prošlog ljeta, ali PSG je odbijao sve nalete Madriđana, mada nije isključeno da talentovani Francuz na kraju sezone kao slobodan igrač pojača Kraljeve.

Tome se nada i Benzema, uvjeren da će njegov kolega iz francuske reprezentacije "prije ili kasnije" doći u Real.

"On je to sam rekao, želi da proba nešto novo u svojoj karijeri. Jednog će dana igrati za Real Madrid. Ne znam tačno kada, ali uvjeren sam da hoće i da je to samo pitanje vremena", poručio je Benzema.

Mbappe je jedan od najtalentovanijih igrača na svijetu i mnogi su mišljnje da će već na ljeto zaigrati u dresu slavnog tima iz Madrida.

Ove sezone je Mbappe u Ligi 1 postigao četiri gola uz tri asistencije na osam mečeva, no u Ligi prvaka još uvijek nije postigao gol nakon dva odigrana kola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu inostrani mediji bruje o nezadovoljstvu Mbappea, koji je nedavno nakon što je napustio igru svom saigraču Gueyeu na klupi požalio kako mu Neymar ne dodaje loptu.

Sve to ide u prilog Florentinu Perezu i Real Madridu, no vidjet ćemo hoće li se na kraju dogoditi ono što svi navijači žele.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Prosječan igrač,nista posebno
4 1
denimen9
Sta ima Mbappe govoriti kada sam ja to davno rekao.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi