13

Komentari (13)

Shik
E MOJ ZUMBULE, KOJE SMO TI MI SUDBINE. NAMA GACE KROJE,A NEJMAJU NI SVOJE.
user1687815379
Seferovic pa taj ne moze pripremiti nikog a eto vidis moj Meho da su ti vec naredili da ides po nac kljucu..Trener golmana..Jos jednog hrvata i cirkus se nastavlja..
LedeniTuzla
Ecosport
E yebo vas više Seferović, u Sarajevu napravio starce i bogalje, a i papak pravi u faci, ne valja ga vidjet
makelele
King_Kenny
...sta je sa Slavenom Musom?...gdje je hrvatski clan strucnog staba?...OVO JE MAJORIZACIJA!!!...
user1677022813
5 % vas nema, majorizacija ?!
Ss.ba
Meni samo nije jasno. Ko "gura" ovog Seferovica? Moj Meho,ako si gledao 60 minuta Sarajevo protiv Torpeda. Sasvim dovoljan cv Seferovica. Ili kup utakmicu protiv Čelika. Gdje je dosla kondiciona sprema do izrazaja. Igraci iz druge federalne spremniji od igraca koje je spremao Seferovic.
King_Kenny
Realno,kondicioni trener u reprezentaciji je vrlo malo bitan,jer ako ti igrac dodje fizicki nespreman na okupljanje,nema teorije da ga i jedan kondicioni trener na svijetu dotjera u red za tih par dana okupljanja reprezentacije.Na stranu sto je ovaj totalni amater,sarajevo u prvoj utakmici protiv Torpeda dominiralo 30 minuta dok su imali kondicije i snage,poslije toga ih ljudi unistili trkom.
Ss.ba
Mozda si i upravu. Ali ne bi bio kondicioni trener u reprezentaciji,da nema ulogu. Svejedno ovaj amater ne zasluzuje da sjedi na klupi reprezentacije.
atomskimrav
Upravo sam i ja razmisljao na tu temu, i obradovao sam se kad sam vidio da se u Sarajevo vratio Jeleskovic koji je po meni mnogo bolji kondicioni od Seferovica. Dovoljno je samo vidjeti koliko trofeja Jeleskovic ima u klubovima gdje je radio. İ Sarajevo je bilo po meni najbolje kad jr on bio tu.
Enzo.Fernandez
Po cemu ovaj mrkobrda zasluzuje da bude dio strucnog staba osim sto zadovoljava vlasku stranu nacionalnog kljuca?
GuiliDamou
@Enzo.Fernandez pa to smo mi, vidis naklatili smo se na Seferovica, 12 komentara 11 o njemu, niko ne spominje trenera golmana koji je Vicin poslusnik, dousnik, kako hoces nazovi… bit ce tu dok je i Vico u savezu… referense bez! Dal je neko nas na poziciji trenera golmana, oprali bi ga na ruke. Fuj!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.