Menadžer napadača Lazija: Da je njihova ponuda stigla, Ciro je ne bi mogao odbiti

Immobile nikada nije zaboravio svoje korijene

Menadžer napadača Lazija: Da je njihova ponuda stigla, Ciro je ne bi mogao odbiti

Ciro Immobile je od 2016. godine udarna igla i ljubimac navijača Lazija, kluba u kojem bi trebao ostati još dugo vremena s obzirom da njegov ugovor sa rimskim velikanom važi do ljeta 2023. godine.

Immobile se u potpunosti pronašao u Laziju, ali ukoliko bi stigla ponuda Napolija 28-godišnji napadač ni trenutka ne bi razmišljao i odmah bi krenuo sa pakovanjem, sudeći prema posljednjim izjavama njegovog menadžera.

Inače, Immobile je rođen u predgrađu Napulja, ali nikada u svojoj karijeri nije obukao dres kluba sa San Paola.

"Ciro ima porodicu i prijatelje u Napulju i jako je vezan za taj grad. Nikada nije zaboravio svoje korijene", izjavio je Mario Sommella, Immobileov menadžer, za Radio Marte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi znamo za njegovo veliko prijateljstvo sa Insigneom. Ciro je čak i kupio kuću samo 200 metara od Lorenza... Da je ikada sitgla ponuda od Napolija, on je ne bi odbio... Ipak, Napoli se svojevremeno odlučio za Higuaina, ali statistika sada pokazuje da Ciro ne postiže ništa manje golova od njega", istakao je Sommella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi