United ne odustaje od Koulibalyja, ali Ancelotti uvjeren u njegov ostanak
Senegalski stoper ima ugovor s Napolijem na još četiri i po godine

Senegalac ipak ne ide u Englesku?

United ne odustaje od Koulibalyja, ali Ancelotti uvjeren u njegov ostanak

E. Škorić

Trener Napolija Carlo Ancelotti kazao je kako je Kalidou Koulibaly sretan u Napulju.

Koulibaly se smatra jednim od najboljih stopera u Evropi i Manchester United ga prati već mjesecima.

Još dok je Jose Mourinho bio u klubu, United je slao razne i velike ponude na adresu Napolija, no italijanski klub nije želio da proda senegalskog reprezentativca.

Neki mediji su objavili da je Koulibaly spreman od Napolija tražiti da ga pusti u Manchester, ali Ancelotti govori da je igrač spreman da ostane u Napulju i da je sretan u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Engleskoj pišu da Koulibaly može da ode zbog problema rasizma, ali ja mislim da je on sretan u Napulju. Uzrujan je kao i svi zbog tog incidenta, a ali ne mislim da će ga to natjerati da ode", rekao je Ancelotti.

Koulibaly ima ugovor s Napolijem za još četiri i pol godine, ali sigurno je da će ovaj klub imati težak izazov pred sobom ako želi da ga zadrži, obzirom na sve veći interes od strane najvećih evropskih timova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi