40

Komentari (40)

rodjak
je b at ce im Rodjeni majku ,tim stranih advokata ce zastupati Rodjene pa ce mo viditi sta ce biti
HUNTER
@enko šta sa tornjacima polemisati??? Tebi I Rođenim puno sreće u nastavku sezone sa vašim i našim Veležom, a ne zamarajte se sa ovim ruralnim fekalijama, ipak ste vi raja iz Mostara. Yebo smeće koje ne zna ko mu je otac, a ko mati.
enko
Zna on ko mu je mater ali nezna koje otac zato je mjesanac a ne tornjak
HUNTER
@enko turbetanski lubeničar. Hahahahaha
Zaccheroni
Bit ce pravda zadovoljena. Mozda su ovde "baje" al za evropu su lokalni kriminalci. Jer sve u EU funkcionise tako,ako ne prijavis...a prijave pristizu
denimen9
Jel ovo onaj što ne zna jel iz Doboja ili iz Kaknja?
LuisCarlo
Proširi ligu na 13 i tri ispadaju
visokohz
enko
Zna li neko broj ili adresu ovog CAS suda da narucim jednu brnjicu i sampon za buhe za ovog Mekintoscha.
HUNTER
Podrška za Mladost i da se ako Bog da oslobodimo ove neškolovane bagre iz saveza, Vice, Beusa, Čolpe, a pogotovo onog smrada iz Travnika, Sarajčića.
Mackintosh
@HUNTER Sta ti smeta Midhat Sarajcic amidjin gonicu? I on je iz Novog Travnika, bivseg Pucareva.
enko
Hunter ,reci mu da je sarajicic isti on,smrad,navijac zelje negdje od travnika,ovaj mekocunani.
Mackintosh
@enko Tako je filijalo. Nek torpedovske zamlate govore umjesto tebe, kako ide, reci mu, reci mu hahahahahahahaha Vi ste obicna filijala, a ljutite se. Eto vas dogodine u Travniku da po guici dobijete, tri komada u kamenjar za ponijet
Slobodas
Ovdje se ne postuju ni odluke suda o ljudskim pravima !
DadiG
Zna li iko šta se dešava sa FK Olimpic?
Baboisback
Ne daj se Musija
bk123
na kraju će bit ujeo vuk kenjca...
enko
Dje si magarac da te ujedem
bk123
moj enko ja se neću vrijedjati, nisam taj nivo al vidjet ćeš na kraju šta će bit...
King_Kenny
...svaka cast,podrska i za Mladost i za Velez da dodju do pravde i da se pokaze kakav kriminal vlada u ovom savezu...ako dobiju na sudu,ovaj savez mora komplet da podnese ostavke,ili ih narod treba rusiti.
BordoSarajevo78
Pravda za Mladost. Savez napolje!
Mackintosh
Besposlicar. Tajkuncina koja je umislila da je iznad saveza i drzave. Dobis ku*ac Musija hadalju jedan
pjanke.sa
Ti si jeraniko bolestan majke mi. A kako i neces kad navijas za Zelju.
amer1921
Haj samo mi reci kako si ti zakljucio da navija za Zelju
pjanke.sa
Procitaj mu komentare i ti ces zakljuciti. Btw, nemam nista protiv normalnog zeljovca, to su sve moja raja. Ali ovaj je sljego odnekle daleko…
Shaba
Pa zar i ti Pjanke o sljeganju i doslama. Ja prste izlizo objasnjavajuci da nije bitno odakle je ko, jednostavno il je covjek il nije pa bio s carsije il s planine. A sto se tice gore pomenutog lika, vrlo moguce da je trol,vrijeme ce pokazat.
Tony_Montana
Nemas kurrac nista protiv zelje a govoris nije dobar cim navija zaa zelju..Msm on svakako nije dobar radi ovog kom a ne sto navija za Zelju…
Mackintosh
@Tony_Montana Jel napujdo u svojoj selendri preprosle godine policiju na navijace Zelje? Jest. Haj ba jarane, nismo jucernji
enko
Nije sljego,vec bolestan
Mackintosh
20 prijava za istinu o Musiji, dzukcu koji je policiju na nas slao kad mu je Zeljo gostovo hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Dotjerali ste do 600, aferim!
MLADOST
Lažeš momčino. Kakve veze Mušija ima sa obezbjeđenjem? To što je par vas konzumirala drogu pred policajcima na tribini i što je jedan od pametnjakovića gurnuo policajca je bio povod za reakciju policije. Reci istinu pa makar protiv tebe bila, a ne ko zadnja gnjida lagat, lupat i blatit.
pjanke.sa
@amer1921 jel ti pasa sada jasno sto mislim da je zeljovac :-)
Mackintosh
@pjanke.sa Hajde mrs! Mi smo se zakacili sa Musijinim drotovima, vi se bolan tucete sa Husrefom u lavoru
aynur365
@pjanke.sa mojne ga brate više. Nije to Grbavice očima vidjelo, al najjače je kad kaže MI (on) se zakačio sa murijom. Mogao se zakačiti sa murijom samo na nekom teferiču ili koridi. Nemoj ga više majke ti.
Mackintosh
@aynur365 Ja kad sam gledo Newcastla na Grbavici ti si io go*na dudinja
HUNTER
Newcastle na Grbavici? U dolini ćupova? Newcastle je sa FK Željezničar igrao na Olimpijskom stadionu Koševo, sadašnji Asim Ferhatović-Hase. Uzmi litar benzina i zapali se i nikad više da se ne deklarišeš kao navijač Željezničara.
Mackintosh
@HUNTER Sceo sam rijec u Sarajevu. Ja, igralo se u lavoru. Nije na Grbavici. U lavor doso i Besiktas mjesec i po poslije i natamuro vas 5:0.
HUNTER
@Mackintosh mene je stid tvog neznanja, nepismenosti i gluposti. Tamburam i ja redovno po Travniku, pa jel se hvalim?
Mackintosh
@HUNTER Ma lozim te bordo-paljevino svo vrijeme, a ti se palis ko mlad majmun
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.