Messijeva sjenka u najavi derbija kao nagovještaj senzacionalnog transfera sjajnog Argentinca?

Hoće li napustiti Barcelonu?

Messijeva sjenka u najavi derbija kao nagovještaj senzacionalnog transfera sjajnog Argentinca?

A. Čaušević

Zamisliti Lea Messija u dresu nekog drugog kluba se čini nestvarnim, međutim loši rezultati Barcelone i sve manje konkurentan tim takvu opciju čine sve izvjesnijom. 

Večeras će se na San Siru igrati jedan od derbija 37. kola Serije A. Inter će dočekati Napoli, a posebno je interesantno kako je ovaj derbi najavljen u Kini.

Naime, kompanija Suning koja je vlasnik Intera je na promotivnom plakatu postavila sjenku Messijeve proslave gola koja reflektorom obasjava milansku katedralu Duomo di Milano.

Navijača Nerazzurra su odmah počeli sanjati o potencijalnom transferu sjajnog Argentinca u njihov tim. U Interu bi sigurno vrlo rado vidjeli Mesija u svom timu, ali pitanje je koliko je to izvodljivo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pošto 33-godišnjem višestrukom osvajaču Zlatnih lopti ugovor s Barcelonom ističe na ljeto 2021. godine to je razlog mnogim klubovima pravo da se imaju pravo nadati Messijevom dovođenju.

Inače, Inter je blagi favorit u večerašnjem duelu protiv Napolija. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
nikad
5 0
ryan.giggs
Sad je 100% jasno da hoće. Hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi