21

Komentari (21)

Tz_Niko75
Steta. Sa Ragnikom bi naucio dosta i na kraju sezone ovaj svakako ide u Fotelju.
Eno30
Sretno ljudino gdje god osao i radio ili odmarao. Mozda je tvoj odlazak razlog sto nisi dobio posao da ostanes kao trener Uniteda. Ipak si ovih par utakmica vodio ekipu dobro, ali ja ipak mislim da na klupi treba malo iskusni trener
irnes4
Napravio bi rezultat neki sigurno da je ostao
Nije.bitno
Tako se govorilo za Giggs pa sta napravio
Iunutraje
Žao mi je što ga nisu pustili da vodi Man Utd možda bi bio otkriće.
Miskee
Istog smo mišljenja
Blibra
Tesko ce to sada ici nakon sto je ole dobio slicnu sansu
King_Kenny
...mozda od sramote sto im sudije sviraju onakve penale za pobjedu?
NKZ1922
Po toj logici bi ti ostao siroce, jer bi te ona sto te okotila od sramote davno pobjegla
King_Kenny
@NKZ1922 ...jesi to malo usao i na glavni profil mrtve ti j*bem...mislio sam da si sifru zaboravio,vidim samo sa ona 4 rezervna jedes g*vna.
NKZ1922
Nisam. Slab ti internet kod one kurvesine od matere, nabijem je na qrac
King_Kenny
@NKZ1922 ...sestra ti je ostala trudna,natjerao sam je da ide na abortus,jel ti pricala?...nisam siguran jel moje dijete jer se ***** sa kim stigne...droljica mala.
NKZ1922
Dje si yebac, nisam te prepozno. Da ti otac nije uzeo nevinost kad si kreno u osnovnu i da nemas ogledalo u toj stali od sobe, ne bi ni znao sta je p*cka
King_Kenny
@NKZ1922 ...kako me nisi prepoznao kad si virio neki dan kroz kljucaonicu kada si se vratio iz skole i gledao kako ti karam mater,voajercicu mali...jesi li ga drkao gledajuci,priznaj da ti se digao?
NKZ1922
Hahah Krindž na kvadrat. Moras se malo potrudit, nema veze sto ja nisam kad sam te pravio
Tony_Montana
E ovim si komentarom dokazao da si neko dijete neizivljeno..
Zaccheroni
Erikdier21
Hvala za sve Michael
DylanDog
Ko se zahvaljuje, ti? Zbog čega? Ko si ti? Šta imaš ti sa Mančesterom, osim što možda navijaš... On je bio tamo 15 godina, a ti... Ništa ne mislim loše, međutim skontaj se malo i živi svoj život i uživaj u njemu!
Dinaridi
Da nema takvih likova sirom svijeta nit bi se znalo za United ili bilo koji drugi veliki klub, nit bi se znalo za Carricka. U tome i jeste velicina klubova da se ljudi iz cijelog svijeta vezu za klub i igrace, navijaju, prate ga itd.
Erikdier21
DylanDog ko si ti i šta imas sa mnom??? Živi svoj život i ne treba da te zanima šta ja komemtarišem i zbog čega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti